آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

معرفی ۲ قطعنامه ضد ایرانی در کنگره آمریکا

نمایندگان کنگره آمریکا با معرفی دو قطعنامه ضدایرانی دیگر قصد دارند تهران را به دلیل ادعاها پیرامون «باب لوینسون»، یک مأمور بازنشسته اف‌بی‌آی که ادعا می‌شود در ایران ناپدید شده تحت فشار قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 13
کد خبر: ۶۵۸۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، نمایندگان کنگره آمریکا با معرفی دو قطعنامه ضدایرانی دیگر قصد دارند تهران را به دلیل ادعاها پیرامون «باب لوینسون»، یک مأمور بازنشسته اف‌بی‌آی که ادعا می‌شود در ایران ناپدید شده تحت فشار قرار دهند.

«مارکو روبیو»، نماینده مجلس سنای آمریکا و «تد دوچ»، قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا قطعنامه‌هایی در ارتباط با مسئله ناپدید شدن لوینسون معرفی کردند.

آمریکایی‌ها مدعی هستند لوینسون بیش از یک دهه قبل در هتلی در جزیره کیش ربوده شد و از آن زمان به بعد خبری از او در دست نیست. ایران بارها ادعاها در خصوص دست داشتن در موضوع ناپدید شدن لوینسون را رد کرده است.

دولت آمریکا در ابتدای ناپدید شدن لوینسون ادعا کرد هیچ اطلاعاتی از دلیل سفر لوینسون به ایران ندارد، اما سال ۲۰۱۳ آسوشیتدپرس و سایر رسانه‌ها گزارش دادند که لوینسون از جانب سیا برای انجام مأموریتی درباره ایران عازم کیش شده است.

تد دوچ درباره قطعنامه‌ای که معرفی کرده گفت: «ما از دولت ایران می‌خواهیم به تعهداتش در مسئله باب عمل کند. ما از سران کشورهای خارجی هم می‌خواهیم ایران را به انجام کارهای بیشتر ترغیب کنند.»

مارکو روبیو هم در قطعنامه‌ای که معرفی کرده از دولت ایران خواسته به «وعده‌های مکرر» خود برای کمک به یافتن و بازگرداندن لوینسون به آمریکا عمل کند.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار