دیپلماسی در خطر؛ آماده‌سازی نظامی آمریکا تنش‌ها با ایران را افزایش داد ایران به آمریکا باج نمی‌دهد/شیطنت‌های واشنگتن بر کسی پوشیده نیست آمریکا از صدور مجوز برای همکاری‌های ایران با ونزوئلا در حوزه انرژی سرباز زد گروسی: ایران حق داشتن توانمندی هسته‌ای صلح آمیز را دارد پادشاه عربستان ۱۳ مقام سعودی را برکنار کرد وزیر خارجه آمریکا: جهان قدیم به پایان رسیده است پسکوف: دور بعدی مذاکرات درباره اوکراین هفته آینده برگزار می‌شود عراقچی همتای بحرینی را در جریان مذاکرات هسته‌ای قرار داد هشدار سفارت ایران نسبت به اقدامات غیرقانونی برخی از وکلا در ارمنستان خروج نیروهای سنتکام از پایگاه التنف ترامپ: آمریکا باید با ایران به توافق برسد رسوایی اپستین همچنان در انگلیس قربانی می‌گیرد، یک مقام دیگر استعفا کرد پایگاه نظامی التنف به سوریه واگذار شد رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است پرونده اپستین؛ آینه‌ای که حقیقت «حاکمیت قانون» آمریکا را انعکاس می‌دهد

بایدن فورا دستور بازنگری در سیاست‌های ترامپ را صادر می‌کند

یک روزنامه مشهور آمریکایی نوشت جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا قصد دارد فرمان های اجرایی را برای بازنگری تعدادی از سیاست‌های دولت ترامپ صادر کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۵۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه واشنگتن پست نوشت: جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا قصد دارد به محض رسیدن به قدرت فرمان های اجرایی را برای بازنگری تعدادی از سیاست های ترامپ صادر کند.

 

بر اساس این گزارش، واشنگتن پست چند ساعت پس از اعلام رسمی پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری 3 نوامبر از سوی برخی شبکه های خبری آمریکایی، این گزارش را منتشر کرده است.

 

 

افراد نزدیک به بایدن به واشنگتن پست گفته‌اند که او قصد دارد بار دیگر به پیمان اقلیمی پاریس ملحق شود. آمریکا چهارشنبه گذشته رسما از این پیمان بین‌المللی خارج شده است. بایدن همچنین قصد دارد تا در تصمیم دولت ترامپ برای خارج شدن از سازمان جهانی بهداشت بازنگری کند. آمریکا قصد دارد جولای 2021 میلادی از این سازمان خارج شود.

 

بایدن همچنین قصد دارد ممنوعیت های اعمال شده برای ورود مهاجران خارجی به آمریکا را لغو کند.

 

بایدن در رقابت های انتخاباتی وعده داده است تا در نخستین روز رسیدن به قدرت، برای حل و فصل همه این مسائل اقدام کند.

 

روزنامه نیویورک تایمز نیز روز جمعه گزارش داد که بایدن قصد دارد گزینه های مورد نظرش برای کابینه را در روزهای نزدیک به عید شکرگزاری معرفی کند.

 

یک منبع آگاه نیز گفت: طرح و برنامه های مربوط به انتقال قدرت از سوی "تد کافمن" متحد دیرینه بایدن و رئیس سابق دفترش هدایت و مدیریت می شود.

 

بایدن روز شنبه گفته است که طرح و برنامه اش برای مقابله با ویروس کرونا را دوشنبه اعلام خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار