کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وکیل شخص ترامپ:هنوز خیلی مانده انتخابات به پایان برسد/رئیس جمهور شکست را نمی‌پذیرد

وکیل شخصی رئیس‌جمهور آمریکا گفته هنوز خیلی مانده انتخابات به پایان برسد و «دونالد ترامپ» در حالی که شکایت‌ها در جریان است شکست را نمی‌پذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 08
کد خبر: ۶۶۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر «رودی جولیانی»، وکیل شخصی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، شنبه شب بلافاصله بعد از اینکه رسانه‌های آمریکایی «جو بایدن» را پیروز انتخابات اعلام کردند با حضور در نشستی خبری گفت در حالی که شکایت‌ علیه نتایج انتخابات در جریان است ترامپ شکست را نخواهد پذیرفت.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «فاکس نیوز»، جولیانی که در جریان این نشست در شهر فیلادلفیای ایالت پنسلوانیا صحبت می‌کرد گفت ترامپ در این مقطع شکست در انتخابات را نمی‌پذیرد و این انتخابات تا پایان خود خیلی فاصله دارد.

وی گفت: «روشن است تا زمانی که حداقل ۶۰۰ هزار رأی نامعلوم است، او (ترامپ) قصد ندارد شکست را بپذیرد.»

ستاد انتخاباتی ترامپ در چندین ایالتی علیه نتایج انتخابات شکایت‌هایی را طرح کرده‌ است.

کارشناسان حقوقی آمریکا گفته‌اند احتمالاً هیچ یک از پرونده‌های قضایی ستاد ترامپ در نتیجه انتخابات تغییری ایجاد نمی‌کند.

اما برخی افراد نزدیک به ترامپ نیز به فاکس نیوز گفته‌اند در صورتی که پرونده شکایت ستاد وی شکست بخورد، او با افتخار شکست را خواهد پذیرفت.

رسانه‌های آمریکایی شنبه شب بایدن را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کردند، اما تا زمان روشن شدن نتیجه این پیگیری حقوقی، مشخص نخواهد بود که جو بایدن رئیس‌جمهور شده یا خیر.

فارس

ارسال نظر