رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مقام دولت ترامپ: کاخ سفید برنامه‌های مشترک دیگری با تل‌آویو دارد

مقام دولت ترامپ: کاخ سفید برنامه‌های مشترک دیگری با تل‌آویو دارد یک مقام آمریکایی می‌گوید بعد از چهار سال هنوز هم کارهایی هست که باید برای رژیم صهیونیستی و به همراه آنها انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از گزارش روز گذشته نشریه «آکسیوس» مبنی بر تصمیم دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای اعمال زنجیره‌ای از تحریم‌ها علیه ایران در هفته‌های پایانی خود، اکنون گفته می‌شود کاخ سفید برنامه‌های مشترک دیگری با تل‌آویو دارد.

 

یک مقام دولت ترامپ امروز (دوشنبه) به خبرنگار شبکه صهیونیستی «کان‌نیوز» گفت: «ما برای چهار سال انتخاب شدیم، آمدیم، کار کردیم و قصد داریم تا دقیقه آخر از این زمان استفاده کنیم».

 

وی که نامش فاش نشد، افزود: «چیزهایی هست که می‌خواهیم برای اسرائیل و با آنها انجام دهیم، و ما این کار را ادامه خواهیم داد».

 

خبرنگار شبکه کان‌نیوز در این باره گفت که این اظهارات بعد از آن بیان شده که «الیوت آبرامز» نماینده ویژه دولت ترامپ در امور ایران روز گذشته به فلسطین اشغالی سفر کرده و با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل دیدار کرد. او قرار است امروز با «بنی گانتز» وزیر جنگ و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه این رژیم نیز دیدار کند.

 

از سوی دیگر، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز قرار است هفته آینده به فلسطین اشغالی سفر کند.

 

شب گذشته همچنین دو منبع صهیونیستی به خبرنگار شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی خبر دادند که در حالی که تنها ۱۰ هفته تا پایان دولت ترامپ باقی مانده مقامات این دولت با هماهنگی تل‌آویو و چند کشور عربی حاشیه خلیج فارس در حال پیش برد طرحی برای اعمال رشته‌ای طولانی از تحریم‌ها علیه ایران است.

 

بامداد امروز نیز «یووال استاینیتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی گفت تل‌آویو باید هرچه سریعتر با دولت احتمالی «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا گفت‌وگو کند تا در آینده بدون اعمال تغییر در توافق هسته‌ای ایران، به آن بازنگردد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار