احتمال به راه انداختن جنگ‎های خارجی توسط بایدن-راهبرد معاصر
اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد ترامپ: مهاجران غیرقانونی را با تجهیزات نظامی بیرون می‌کنم خزانه‌داری آمریکا سه نهاد و سه فرد اسرائیلی را تحریم کرد حزب الله از شهادت ۴ عضو خود خبر داد + عکس عراقچی: اگر قدرت نباشد دیپلماسی ابتر خواهد ماند امانی سفیر ایران در لبنان: هیچ تهدیدی ما را از حمایت از مقاومت باز نمی‌دارد کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت واکنش حماس به ادعای خروج رهبران خود از قطر و نقل مکان به ترکیه اخراج صد‌ها هزار مهاجر از آمریکا در ۱۰۰ روز اول دولت ترامپ آنروا: هیچ آژانس دیگر سازمان ملل نمی‌تواند جایگزین ما شود سازمان امنیت فدرال روسیه یک حمله تروریستی را خنثی کرد واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق

احتمال به راه انداختن جنگ‎های خارجی توسط بایدن

معاون سابق سازمان امنیت و همکاری اروپا با توجه به سابقه حزب دموکرات هشدار داد، بسیار محتمل است که آمریکا تحت هدایت «جو بایدن» به سیاست به راه انداختن جنگ‎های خارجی بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 09
کد خبر: ۶۶۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «ویلی ویمر» معاون سابق سازمان امنیت و همکاری اروپا هشدار داد احتمال زیادی وجود دارد که آمریکا تحت هدایت «جو بایدن» به سیاست آغاز جنگ‎های خارجی بازگردد که این مسئله بازسازی روابط میان آمریکا و اروپا را غیرممکن می‌کند.

ویمر به شبکه روسی «آرتی» گفت: دلیل اصلی این که آمریکایی‌ها چهار سال پیش به «دونالد ترامپ» رای دادند این بود که از جنگ‌های مداوم کشورشان و همچنین اقتصاد و زیرساختهای در حال سقوط ایالات متحده خسته شده بودند. ترامپ به قول خود عمل کرد و درگیری خارجی جدیدی را شروع نکرد، اما اگر عضوی از حزب دموکرات در کاخ سفید باشد، شاید این اوضاع تغییر کند.

مقام سابق سابق سازمان امنیت و همکاری اروپا افزود: جو بایدن یک ورق خالی سفید نیست—او نماینده حزب دموکرات است که در دهه ۱۹۹۰ منشور سازمان ملل را نابود کرد.

این سیاستمدار کهنه‌کار آلمانی در ادامه به بمباران یوگسلاوی از سوی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی تحت هدایت آمریکای در کنترل دموکرات‌ها در دوران «بیل کلینتون» در سال ۱۹۹۹ اشاره کرد و افزود: در دوران ریاست‌جمهوری اوباما، بایدن معاون رئیس‌جمهور بود و کاملاً موافق با جنگ‌های پهپادی اوباما و جنگ‌های او در خاورمیانه بود؛ بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که جو بایدن به روش حزب دموکرات در دهه ۱۹۹۰ و تحت دولت اوباما تا قبل از سال ۲۰۱۶، ادامه دهد.

وی همچنین گفت البته این سوال مطرح است که با توجه به ضربه شدیدی که آمریکا به لحاظ اقتصادی به دلیل شیوع کرونا متحمل شده، آیا امکان بازگشت بایدن به سیاست تهاجمی وجود دارد یا خیر.

او در ادامه درباره احتمال بهبود روابط میان واشنگتن و بروکسل در دوره بایدن، گفت: تا زمانی که آمریکا و ناتو به منشور سازمان ملل بازنگردند، امیدها در این خصوص از بین خواهد رفت.

ویمر در بخشی دیگر از سخنان خود، از اعلام نتیجه انتخابات در آمریکا از سوی رسانه‌ها پیش از اعلام رسمی ابراز تعجب و شرایط انتخاباتی در آمریکا را غیر قابل باور توصیف کرد.

واکنش‌ها به نتیجه انتخابات در آمریکا در حالی است که همچنان سرنوشت این انتخابات در هاله‌ای از ابهام است و در حالی که بایدن اعلام پیروزی کرده، ترامپ همچنان از قبول شکست سرباز می‌زند.

 ترامپ می‌گوید که پیروزی بایدن را نمی‌پذیرد، انتخابات تمام نشده و روند حقوقی در دادگاه از امروز دوشنبه آغاز خواهد شد. 

روزنامه واشنگتن پست نیز در گزارشی جدید از سنگ‌اندازی دولت ترامپ در روند انتقال قدرت به بایدن خبر داد و اعلام کرد «امیلی مورفی» مسئول خدمات عمومی دولت ترامپ از امضای نامه‌ای که به تیم بایدن اجازه می‌دهد کار انتقال قدرت را به طور رسمی آغاز کند، خودداری کرده است.

در واکنش، ستاد انتخاباتی جو بایدن از این اداره خواست با انتقال رسمی قدرت موافقت کند و هشدار داد امنیت ملی و منافع اقتصادی آمریکا به این موضوع بستگی دارد که این کشور یک «انتقال قدرت مسالمت‌آمیز و بدون مشکل» داشته باشد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده