به گزارش راهبرد معاصر؛ مافین نوعی نان نیمه شیرین یا کیک است که اصولاً برای یک نفر تهیه میشود. مافین به دو نوع مافین انگلیسی و مافین آمریکایی تقسیم میشود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته میشود. به همین علت نوع آمریکایی مافین به نام کیک فنجانی نیز خوانده میشود. کیک فنجانی در واقع نوعی کیک اسفنجی یا کیک کرهای است که در قالبهایی به شکل فنجان پخته میشود. مافین سیب و عسل با طعم عسل و سیب برای وعده عصرانه بسیار مناسب است. می توانید این مافینها را با عسل تزیین کنید. در ادامه با طرز تهیه مافین سیب و عسل آشنا شوید.
مافین (به انگلیسی: Muffin) نوعی نان نیمه شیرینی یا کیک است که اصولاً برای یک نفر تهیه میشود. مافین به دو نوع مافین انگلیسی و مافین آمریکایی تقسیم میشود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته میشود.
این دسر میتواند برای شما بسیار خوشمزه باشد و برای عصر میتوانید ان را اماده کنید
آرد 300 گرم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
سیب پوست گرفته و خرد شده دو عدد
کره ذوب شده 130 گرم
عسل 200 گرم
شیر 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی کمی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب مافین را آماده کنید.
مواد خشک را به اضافه سیب های خرد شده با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید. عسل را به آن اضافه کنید. اگر عسل خیلی غلیظ است آن را کمی گرم کنید تا رقیق تر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
تخم مرغ ها را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه کنید.
قالب های مافین را تا حدود دو سوم پر کنید.
به مدت 30-25 دقیقه بپزید. وقتی مافین را فشار دهید باید به حالت اول باز گردد. مافین عسلی شما آماده است.
ضد سرطان
سیب ،دارای توانایی های ضدسرطان قوی است ،که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه میدارد ؛ این، یکی از بهترین مزایای سیب است .دانشمندان انجمن تحقیقات سرطان آمریکا هم، موافق هستند که مصرف سیب می تواند خطر ابتلا به سرطان پانکراس را تا 23 درصد کاهش دهد و همچنین چند ترکیب در پوست سیب، نشان می دهد که پوست سیب هم پتانسیل رشد در برابر سلولهای سرطانی را دارد که، توسط محققان دانشگاه کورنل مشخص شده است. علاوه بر این ،سرطان کولورکتال را می توان با مصرف فیبر از بین برد بنابراین دفعه بعد که پوست سیب را در زباله می اندازید، به ارزش غذایی آن فکر کنید.
2 ضد کلسترول
سیب حاوی مقدار زیادی فیبر می باشد.موقعی که ما سیب میخوریم فیبرهای محلول با چربی های روده رقابت می کنند.این رقابت بین الیاف و چربی، باعث کاهش جذب (LDL) چگالی لیپوپروتئین و سطح کلسترول بد و یا افزایش جذب (HDL)، چربی لیپو پروتئین و کلسترول خوب می شود که این باعث تنظیم و یا از بین رفتن کلسترول های مضر در بدن می شود.
3.تقویت ایمنی بدن با سیب
سیب ،دارای آنتی اکسیدان است که در سیب های قرمز خوشمزه بیشتر یافت می شود.این آنتی اکسیدان ،سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، تا دفاع طبیعی بدن را ایجاد کند.سایر مواد مغذی موجود در سیب، ویتامین c است که دارای خواص ضد التهابی می باشد به همین دلیل است که سیب به عنوان تقویت کننده های ایمنی بالا شناخته شده است.