کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

طرز تهیه بادمجان و فتا به سبک یونانی

ساده، خوشرنگ و خوشمزه توصیف‌های مناسبی برای این غذای یونانی است که برای رژیم‌های بدون گوشت نیز بسیار مناسب است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر رژیم غذایی مدیترانه به تازگی، رنگ و عطر آن شهرت دارد.

استفاده از سبزیجات تازه، توجه به رنگ و عطر در کنار سادگی آشپزی این منطقه، دستورات غذایی مدیترانه‌ای را به یکی از کاربردی‌ترین و متنوع‌ترین روش‌های متداول در آشپزی تبدیل کرده است.

اینبار بعد از دستور باباغنوج و پنیرهای طعم‌دار شده به سراغ یک دستور ساده و خوشمزه دیگر می‌رویم: (μελιτζάνες με φέτα (melitzánes me féta یا بادمجان و فتا

این ترکیب کلاسیک از بادمجان پخته شده، گوجه فرنگی، گیاهان معطر و پنیر فتا، یک غذای دلپذیر و مناسب برای فصل تابستان است.

با حدود یک کیلوگرم بادمجان می‌توانید این غذا را برای برای شش تا هشت نفر تهیه کنید.

نکته: سعی کنید از بادمجان‌هایی بلند و با پوست تیره استفاده کنید.

ابتدا بادمجان‌ها را شسته، بدون پوست گرفتن، از طول به دو قسمت مساوی برش می‌زنیم.

روی آنها را نمک می‌پاشیم و اجازه می‌دهیم تلخی بادمجان به صورت قطرات آب قهوه‌ای رنگ خارج شود.

بادمجان‌ها را زیر شیر آب گرفته و سپس آنها را خشک می‌کنیم.

به تابه‌ای که روی شعله گاز گرم شده روغن زیتون اضافه می‌کنیم و لایه‌های بادمجان را به آرامی سرخ می‌کنیم تا نرم و قهوه‌ای رنگ شوند.

نکته: روغن اضافی بادمجان‌های سرخ شده را با کمک دستمال آشپزخانه بگیرید تا چربی اضافی، تازگی طعم و بافت سبزیجات را تحت تاثیر قرار ندهد.

در یک کاسه نیم کیلو گوجه فرنگی نگینی شده، پنج قاشق غذا خوری ریحان ساتوری شده، ۵ حبه سیر له و ریز شده، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

بادمجان‌ها را در یک تابه جدید یا ظرف مخصوص فر می‌چینیم.

از مخلوط سبزیجات روی بادمجان‌ها ریخته و با مقداری پنیر فتای ریز شده روی آن را پر می‌کنیم.

ظرف نهایی بادمجان‌ها را در فری که از قبل روشن کرده بودیم به مدت ۴۵ دقیقه و با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا فرآیند پخت تکمیل شود.

نکته: اگر به فر یا آون توستر دسترسی ندارید می‌توانید پخت را در یک تابه عمیق و در دار تکمیل و از برشته شدن سطح بادمجان‌ها صرف نظر کنید.

روی بادمجان‌ها را با کمی جعفری یا گشنیز خرد شده تزئین کنید تا علاوه بر عطر، رنگ غذای شما نیز تکمیل و زیباتر شود.

این غذای خوش طعم و ساده به عنوان غذای اصلی یا در کنار خوراک‌های گوشتی قابل سرو است.

نوش جان

منبع: اسپروس‌ایتز

کلمات کلیدی: رژیم غذایی آشپزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار