روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

طرز تهیه بادمجان و فتا به سبک یونانی

ساده، خوشرنگ و خوشمزه توصیف‌های مناسبی برای این غذای یونانی است که برای رژیم‌های بدون گوشت نیز بسیار مناسب است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر رژیم غذایی مدیترانه به تازگی، رنگ و عطر آن شهرت دارد.

استفاده از سبزیجات تازه، توجه به رنگ و عطر در کنار سادگی آشپزی این منطقه، دستورات غذایی مدیترانه‌ای را به یکی از کاربردی‌ترین و متنوع‌ترین روش‌های متداول در آشپزی تبدیل کرده است.

اینبار بعد از دستور باباغنوج و پنیرهای طعم‌دار شده به سراغ یک دستور ساده و خوشمزه دیگر می‌رویم: (μελιτζάνες με φέτα (melitzánes me féta یا بادمجان و فتا

این ترکیب کلاسیک از بادمجان پخته شده، گوجه فرنگی، گیاهان معطر و پنیر فتا، یک غذای دلپذیر و مناسب برای فصل تابستان است.

با حدود یک کیلوگرم بادمجان می‌توانید این غذا را برای برای شش تا هشت نفر تهیه کنید.

نکته: سعی کنید از بادمجان‌هایی بلند و با پوست تیره استفاده کنید.

ابتدا بادمجان‌ها را شسته، بدون پوست گرفتن، از طول به دو قسمت مساوی برش می‌زنیم.

روی آنها را نمک می‌پاشیم و اجازه می‌دهیم تلخی بادمجان به صورت قطرات آب قهوه‌ای رنگ خارج شود.

بادمجان‌ها را زیر شیر آب گرفته و سپس آنها را خشک می‌کنیم.

به تابه‌ای که روی شعله گاز گرم شده روغن زیتون اضافه می‌کنیم و لایه‌های بادمجان را به آرامی سرخ می‌کنیم تا نرم و قهوه‌ای رنگ شوند.

نکته: روغن اضافی بادمجان‌های سرخ شده را با کمک دستمال آشپزخانه بگیرید تا چربی اضافی، تازگی طعم و بافت سبزیجات را تحت تاثیر قرار ندهد.

در یک کاسه نیم کیلو گوجه فرنگی نگینی شده، پنج قاشق غذا خوری ریحان ساتوری شده، ۵ حبه سیر له و ریز شده، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

بادمجان‌ها را در یک تابه جدید یا ظرف مخصوص فر می‌چینیم.

از مخلوط سبزیجات روی بادمجان‌ها ریخته و با مقداری پنیر فتای ریز شده روی آن را پر می‌کنیم.

ظرف نهایی بادمجان‌ها را در فری که از قبل روشن کرده بودیم به مدت ۴۵ دقیقه و با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا فرآیند پخت تکمیل شود.

نکته: اگر به فر یا آون توستر دسترسی ندارید می‌توانید پخت را در یک تابه عمیق و در دار تکمیل و از برشته شدن سطح بادمجان‌ها صرف نظر کنید.

روی بادمجان‌ها را با کمی جعفری یا گشنیز خرد شده تزئین کنید تا علاوه بر عطر، رنگ غذای شما نیز تکمیل و زیباتر شود.

این غذای خوش طعم و ساده به عنوان غذای اصلی یا در کنار خوراک‌های گوشتی قابل سرو است.

نوش جان

منبع: اسپروس‌ایتز

کلمات کلیدی: رژیم غذایی آشپزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده