ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

طرز تهیه بادمجان و فتا به سبک یونانی

ساده، خوشرنگ و خوشمزه توصیف‌های مناسبی برای این غذای یونانی است که برای رژیم‌های بدون گوشت نیز بسیار مناسب است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر رژیم غذایی مدیترانه به تازگی، رنگ و عطر آن شهرت دارد.

استفاده از سبزیجات تازه، توجه به رنگ و عطر در کنار سادگی آشپزی این منطقه، دستورات غذایی مدیترانه‌ای را به یکی از کاربردی‌ترین و متنوع‌ترین روش‌های متداول در آشپزی تبدیل کرده است.

اینبار بعد از دستور باباغنوج و پنیرهای طعم‌دار شده به سراغ یک دستور ساده و خوشمزه دیگر می‌رویم: (μελιτζάνες με φέτα (melitzánes me féta یا بادمجان و فتا

این ترکیب کلاسیک از بادمجان پخته شده، گوجه فرنگی، گیاهان معطر و پنیر فتا، یک غذای دلپذیر و مناسب برای فصل تابستان است.

با حدود یک کیلوگرم بادمجان می‌توانید این غذا را برای برای شش تا هشت نفر تهیه کنید.

نکته: سعی کنید از بادمجان‌هایی بلند و با پوست تیره استفاده کنید.

ابتدا بادمجان‌ها را شسته، بدون پوست گرفتن، از طول به دو قسمت مساوی برش می‌زنیم.

روی آنها را نمک می‌پاشیم و اجازه می‌دهیم تلخی بادمجان به صورت قطرات آب قهوه‌ای رنگ خارج شود.

بادمجان‌ها را زیر شیر آب گرفته و سپس آنها را خشک می‌کنیم.

به تابه‌ای که روی شعله گاز گرم شده روغن زیتون اضافه می‌کنیم و لایه‌های بادمجان را به آرامی سرخ می‌کنیم تا نرم و قهوه‌ای رنگ شوند.

نکته: روغن اضافی بادمجان‌های سرخ شده را با کمک دستمال آشپزخانه بگیرید تا چربی اضافی، تازگی طعم و بافت سبزیجات را تحت تاثیر قرار ندهد.

در یک کاسه نیم کیلو گوجه فرنگی نگینی شده، پنج قاشق غذا خوری ریحان ساتوری شده، ۵ حبه سیر له و ریز شده، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

بادمجان‌ها را در یک تابه جدید یا ظرف مخصوص فر می‌چینیم.

از مخلوط سبزیجات روی بادمجان‌ها ریخته و با مقداری پنیر فتای ریز شده روی آن را پر می‌کنیم.

ظرف نهایی بادمجان‌ها را در فری که از قبل روشن کرده بودیم به مدت ۴۵ دقیقه و با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا فرآیند پخت تکمیل شود.

نکته: اگر به فر یا آون توستر دسترسی ندارید می‌توانید پخت را در یک تابه عمیق و در دار تکمیل و از برشته شدن سطح بادمجان‌ها صرف نظر کنید.

روی بادمجان‌ها را با کمی جعفری یا گشنیز خرد شده تزئین کنید تا علاوه بر عطر، رنگ غذای شما نیز تکمیل و زیباتر شود.

این غذای خوش طعم و ساده به عنوان غذای اصلی یا در کنار خوراک‌های گوشتی قابل سرو است.

نوش جان

منبع: اسپروس‌ایتز

کلمات کلیدی: رژیم غذایی آشپزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر