طرز تهیه کیک اسفنجی برای 4 نفر-راهبرد معاصر

طرز تهیه کیک اسفنجی برای 4 نفر

 طرز تهیه کیک اسفنجی ساده برای 4 نفر را در ادامه این مطلب بخوانید.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 22
کد خبر: ۸۸۹۵۰
تعداد نظرات: ۶ نظر

به گزارش راهبرد معاصر طرز تهیه کیک اسفجی بسیار ساده است. کیک اسفنجی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کیک های جهان است که می توان آن را د وعده های مختلف عصرانه، صبحانه به همراه چاس میل کرد. این کیک به دلیل پف زیاد نرم و لیطف است و معمولا کیک پایه خامه کشی است. پختن این کیک برای کسانی که تجریه ای در کیک پذیری ندارند بسیار ساده است

کیک اسفنجی در دهه ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۰ در آمریکا بسیار محبوب شد اما در سال ۱۶۱۵ رسپی به نام کیک اسفنجی توسط شاعری به نام Gervase markham نوشته شد ولی این دستور کیک بیشتر شبیه کلوچه بود و با گذشت زمان و تغییرات در رسیپی این کیک به شکل امروزی حاصل شد.

 

 تهیه کیک اسفنجی

در ادامه می توانید طرز تهیه کیک اسفجی را بخوانید. 

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی برای 4 نفر

آرد: سه لیوان

تخم مرغ: ۳ عدد

شیر: یک و نیم لیوان

وانیل: یک ق چ

بکینگ پودر: دو قاشق چای خوری

روغن مایع: یک لیوان

شکر: یک لیوان

نمک : یک پینچ

 

 

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی برای 4 نفر

  • تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید.
  • سپس به آنها کمی شکر هم بیفزایید.
  • سپس با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید ، تا یکنواخت شوند و باید به حالت کرم سفید غلیظ شود و در حالی که مخلوط می کنید بقیه شکر را به آرامی اضافه می کنیم ، فقط حواستان باشد شکر را یک مرحله ای اضافه نکنید ، کمی شکر اضافه کنید ، هم بزنید و بعد بقیه شکر را اضافه کنید و به همین منوال ادامه دهید تا همه شکر را با تخم مرغ هم می زنید . هر چه بهتر و بیشتر شکر و تخم مرغ را هم بزنید معمولا بهتر کیک پف می کند و حالت اسفنجی تری به خود می گیرد.
  • حالا روغن را به مواد اضافه کرده و دوباره هم می زنید. سپس شیر را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنید.
  • آرد ، وانیل و بکینگ پودر را مخلوط و سپس آنها را الک کرده و به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شوند از قاشق چوبی یا لیسک آشپزی استفاده و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • باید به شکلی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مواد گلوله نشوند. مایه کیک آماده شده است.
  • آن را داخل قالب کیک کلاسیک که به شکل مستطیل بوده و ارتفاع آن 32 سانتی متر است، بریزید. برای این که مایه به دیواره نچسبد، از کمی آرد یا کاغذ الگو استفاده کنید و همینطور کف قالب رو مقداری چرب کنید.
  • دمای فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • باید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در این حرارت داخل فر بماند تا کاملا بپزد.
  • بعد از پختن کیک، قالب را برای دقایقی خارج از فر بگذارید تا خنک شود.
  • سپس کیک را از داخل قالب درآورید. آن را برش زده و میل کنید.

نکته اول : اگر دوست داشتید که کیک دو رنگ باشد. ۳/۴ مایع کیک را در قالب ریخته و ۱/۴ باقی مانده را با پودر کاکائو یا قهوه مخلوط کنید. سپس به هر شکلی که دوست دارید به مایع داخل قالب اضافه کنید.

نکته دوم : اگر خواستید که کیک کاملا شکلاتی باشد میتوانید به کل مایع کیک، پودر کاکائو اضافه کنید و سپس مخلوط را در قالب ریخته و داخل فر قرار دهید. ( فقط ممکن است کاکائو باعث تلخ شدن کیک شود ، حواستان به مقدار کاکائویی که اضافه می کنید باشد )

نکته سوم : شما می توانید کیک را بعد از پخته شدن، از قالب بیرون آورده و به صورت افقی برش بزنید و بین برش ها را با مخلوط گردو ، خامه و موز و یا هر میوه ی دیگری به صورت دلخواه پر کنید.

 

طرز تهیه کیک

 

فیلم طرز تهیه کیک اسفنجی 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۶
0
0
عالییییییییییییییییییی
ماه
Finland
۰۲:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۰
0
0
افتضاح بود. طبق دستور پخت درست كردم يه تيكه خمير تحويل گرفتم . مقدار ارد بى نهايت زياده . لطفا درست نكنيد طبق اين دستور
ملیکا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۰
0
0
کلی زحمت خمیر در اومد مقدار اردش خیلی زیاده موادم حروم شد با این طرز پخت
زینب
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۹
0
0
من چندین بار به روش های مختلف و سایت های مختلف همین کیک رو درست کرده بودم، اما بدون شک میتونم بگم راحت ترین و بهترین روش، همین روشی که معرفی کردید بود. بی نهایت ممنونم از شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۲
0
0
عالیییییییی بود ولی نتونستم المنت پایین توستر روکنم خمیر شد
۰
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۸
0
0
کیک و کلا خمیر میکنه رو زیر سوخته داخل خمیر
افتضاححححححح
تحلیل های برگزیده