نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

دکتر مردانی: با مشت و آرنج دست ندهید

دکتر مردانی: با مشت و آرنج دست ندهید عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در پی شیوع کرونا برخی زدن مشت‌ها و آرنج‌ها به یکدیگر را جایگزین دست دادن کرده‌اند، گفت: این دو حرکت بسیار اشتباه است و باعث انتقال ویروس کرونا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر مسعود مردانی افزود: یکی از مهم ترین توصیه پزشکان برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا به یکدیگر رعایت فاصله فیزیکی است در حالی که در دست دادن با مشت یا زدن آرنج دست ها به یکدیگر نه تنها این موضوع نادیده گرفته می شود بلکه اینگونه ارتباط نیز موجب انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر خواهد شد.


گرمابه های عمومی پس از استحمام هر فرد باید ضد عفونی شوند
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص گرمابه های عمومی و نحوه نگهداری آن نیز گفت: همه مکان های عمومی در صورت رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی باعث گردش افزایش انتقال بیماری کرونا خواهد شد و گرمابه های عمومی نیز از این امر مستثنی نبوده و پس از هر بار استفاده باید ضد عفونی شود.



دکتر مردانی اظهار داشت: البته در این مورد جای نگرانی نیست و حتی اگر فردی به ویروس کرونا مبتلا باشد و از حمام عمومی استفاده کند می شود پس از شست وشوی حمام آن مکان را با آب وایتکس رقیق شده ضد عفونی کرد.


خشکشویی ها برای ضد عفونی البسه از ماده هیپوکلریت
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین در خصوص خشکشویی ها گفت: مسئولان خشکشویی ها علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا از طریق شست وشوی لباس ها باید از ماده هیپوکلریت استفاده کنند زیرا این ماده شیمیایی موجب از بین رفتن این ویروس می شود.


الکل بالای ۷۰ درصد استفاده کنید
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص این شایعه که استفاده مکرر از الکل برای ضد عفونی کردن دست ها تاثیر خود را از دست می دهد، افزود: در صورت دسترسی نداشتن به آب و صابون، استفاده از الکل بالای ۷۰ درصد برای ضد عفونی دست ها علاوه بر اینکه مورد تاکید پزشکان است بلکه یکی از مناسب ترین راهها برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا به انسان به شمار می رود.


ماسک های سه لایه مناسب ترند
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین در مورد ماسک های مناسب برای جلوگیری از انتقال و آلوده شدن به بیماری کرونا نیز گفت: ماسک های سه لایه در جلوگیری از انتقال و آلوده شدن به بیماری کرونا در مقایسه با دیگر ماسک ها مناسب تر و از وضعیت بهتری برخوردارند اما در صورت دسترسی نداشتن به اینگونه ماسک ها مهم استفاده از هر نوع ماسک است که حداقل تا حدودی بتواند مانع از انتقال این بیماری شود./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار