به گزارش راهبرد معاصر شهریار حسینی افزود: مشکل عمده و برهم زننده شرایط فعلی، برگزاری مراسم های مختلف با ازدحام جمعیت بالا در منازل به خصوص در روستاها است.
وی اظهار کرد: برای جلوگیری از این اقدام و رفع این مشکل، فرمانداران، بخشداران و دهیاران و همچنین کلیه ریش سفیدان و معتمدین روستاها باید دست به کار شده و وارد میدان شوند.
وی با اشاره به اینکه تقریبا همه خدمات درمانی و مراقبتی که در مراکز شهری ارائه می شود، به روستاییان نیز در مراکز جامع خدمات سلامت ارائه می شود، گفت: به طور میانگین در هر سه روستا، یک خانه بهداشت قرار دارد و در هر خانه بهداشت به ۸۹۳ نفر ارائه خدمت شده و به ازای هر ۴۵۳ نفر نیز یک بهورز در روستاهای اصلی مستقر شده است.
حسینی بیان کرد: ۲۷۶ خانه بهداشت برای ۷۱۳ روستای دارای سکنه وجود دارد.
مدیر گروه گسترش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: یک پزشک مقیم به همراه تیم سلامت در مراکز جامع خدمات سلامت، در تمامی شیفت های صبح در حال ارائه خدمت هستند و طبق برنامه، هفته ای یکبار با اعضای تیم سلامت به خانه های بهداشت مراجعه می کنند.
وی یادآور شد: از شیوع بیماری کرونا در استان مرکزی تا به امروز سه دوره غربالگری شفاهی برای کل جمعیت مد نظر صورت گرفته و تاکید شده که در صورت مشاهده علائم مشکوک، سریعا به مراکز درمانی منتخب مراجعه کنند.
حسینی تصریح کرد: در حال حاضر نیز، مراسم تدفین افراد مبتلا به کرونا، در روستاها تحت نظارت بهورزان خانه های بهداشتی صورت می گیرد.
تندرست نیوز