المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

معامله نظامی ۱۰ میلیاردی آمریکا و عربستان

معامله نظامی ۱۰ میلیاردی آمریکا و عربستان کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد که عربستان سعودی برای توسعه ناوگان هوایی خود معامله‌ نظامی «بسیار بزرگی» با آمریکا منعقد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 12
کد خبر: ۶۶۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه روز (چهارشنبه)، از معامله نظامی جدید عربستان سعودی با آمریکا خبر داد.

 

بر اساس گزارش پایگاه صهیونیستی «آی۲۴»، کانال۱۲ در گزارشی خبر داد که یک معامله امنیتی جدید تل‌آویو را نگران کرده است. یک مقام امنیتی صهیونیستی در این ارتباط گزارش داد که آمریکا معامله‌ای به ارزش ده میلیارد دلار با عربستان سعودی منعقد کرده است که این معامله مرتبط با طرح توسعه گسترده جنگنده‌های اف-۱۵ است؛ جنگنده‌هایی که ریاض آن‌ها را از آمریکا خریداری کرده است.

 

مقام یادشده در این خصوص گفت: «همه درگیر معامله جنگنده‌های اف-۳۵ هستند. در خفا، معامله‌ای عظیم برای توسعه گسترده ۱۵۰ جنگنده اف-۱۵ سعودی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار در حال انعقاد است. از جمله مسائلی که سازمان امنیتی اسرائیل را نگران کرده است جنگنده‌های اف-۱۵ است که از فرودگاه تبوک بلند می‌شوند و قادر هستند در عرض ۱۵ دقیقه به اسرائیل برسند».

 

طبق گزارش آی۲۴، در چهارچوب این طرح شامل بهبود عملکرد برنامه‌های راه‌اندازی، وارد کردن رایانه‌های پیشرفته مخصوص پرواز،‌ بهبود عملکرد رادارها، بهبود بُرد پروازی هواگردها، بالا بردن توان حمل تسلحات، تغییرات در کابین خلبان و سامانه‌ استارت جنگنده‌ها و همچنین بهبود توان الکترونیکی رزمی و مجهز شدن به تجهیزات پیشرفته خواهد بود.

 

در همین ارتباط، «مایک پامپئو» وزیرخارجه آمریکا سه‌شنبه اعلام کرد که واشنگتن معامله فروش پنجاه جنگنده اف-۳۵ به امارات تأیید کرده است.

 

پامپئو در این خصوص همچنین گفت که وزارت خارجه این کشور با فروش ابرازهای دفاعی پیشرفته به ارزش ۲۳ میلیارد دلار به ابوظبی موافقت کرده است.

 

معامله تسلیحاتی که میان آمریکا و امارات به امضا رسیده است همچنین شامل فروش ۱۸ پهپاد MQ-9B موشک‌های  هوا به هوا و هوا به زمین است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار