پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

تصمیمات داخلی اثرات تحریم‌ها را دوچندان کرده است

تصمیمات داخلی اثرات تحریم‌ها را دوچندان کرده است رئیس اتاق تعاون ایران گفت: فقط بخشی از بی‌ثباتی قیمت‌ها مربوط به تحریم است، اما تصمیمات خلق‌الساعه و غیرکارشناسی متولیان، آثار تحریم را دوچندان کرده و به مانعی بر سر راه تولید تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در مورد موانع تولید در کشور، اظهار داشت: در حال حاضر ۳ مانع عمده در مسیر تولید کشور وجود دارد؛ مورد نخست غیرقابل پیش‌بینی بودن قیمت مواد اولیه و محصولات است، مورد دوم بی‌ثباتی مقررات، دستورات و آئین‌نامه‌های دستگاه‌های اجرایی و مورد سوم عدم تأمین مالی کافی است.

 

رئیس اتاق تعاون ایران افزود: بخشی از علت بی‌ثباتی قیمت مواد اولیه ناشی از تحریم است و نمی‌توان تحریم را نادیده گرفت اما بخشی هم به تصمیمات داخلی برمی‌گردد که اثرات تحریم‌ها را دوچندان کرده است.

 

وی ادامه داد: در موضوع دوم یعنی بی‌ثباتی مقررات باید بگویم که این مساله دیگر به تحریم مربوط نیست بلکه مستقیم به تصمیمات داخلی مربوط می‌شود. در واقع هر روز تصمیمات خلق‌الساعه و بعضاً بدون مطالعه و غیرکارشناسی گرفته و ابلاغ می‌شود که آثار سو آن را مدتی بعد به صورت مستقیم در تولید می‌بینیم.

 

عبدالهی گفت: مورد سوم یعنی عدم تأمین مالی هم به تحریم مربوط نمی‌شود. وقتی هر روز در کشور فریاد می‌زنیم که رشد نقدینگی غیرقابل کنترل شده و به تعبیری روزی دو هزار میلیارد تومان به آن اضافه می‌شود یعنی باید با سیاست‌هایی این نقدینگی را به بخش‌های تولیدی و مولد کشور هدایت کرد که این امر با تصمیمات داخلی امکان‌پذیر است.

 

رئیس اتاق تعاون ایران تصریح کرد: بنابراین ما می‌توانیم فشار تحریم را در بخشی از بی‌ثباتی قیمت مواد اولیه و محصولات ببینیم ولی در مشکلات دیگر بحث داخلی مطرح بوده و متولیان باید امور را تسهیل کنند.

 

وی تاکید کرد: اگر این ۳ مشکل به نحوی حل شود حتماً شاهد جهش تولید خواهیم بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار