ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

تجاوز جنسی به لادن ۲۲ ساله در خانه مجردی پسر پولدار تهرانی

پسر ورزشکاری که با شکایت یک دختر به اتهام تعرض پای میز محاکمه ایستاده بود در جلسه دادگاه مدعی شد این دختر قصد اخاذی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسیدگی به این پرونده با شکایت دختر ۲۲ ساله‌ای به نام لادن آغاز شد. وی به مأموران پلیس گفت: ۳ ماه پیش در یکی از محله‌های شرق تهران با پسر جوانی به نام مسعود آشنا شدم. او ادعا می‌کرد در رشته بدنسازی فعالیت دارد و پولدار است. بعد از اینکه با هم دوست شدیم یک روز به خانه‌اش رفتم، اما با وجود مقاومت شدیدم به من تعرض کرد.

 


پس از اظهارات لادن و ثبت شکایت او و تأییدیه پزشکی قانونی دستور بازداشت مسعود صادر شد. در بررسی‌های بیشتر مأموران دریافتند وی دارای سابقه کیفری است. با این حال او پس از تفهیم اتهام با قید وثیقه تا زمان برگزاری دادگاه آزاد شد تا اینکه سرانجام مسعود صبح دیروز در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

 

در ابتدای جلسه دادگاه لادن برای متهم درخواست اشد مجازات کرد و گفت: اگر می‌دانستم که هدفش سوءاستفاده از من است هیچگاه با او دوست نمی‌شدم. چراکه او زندگی من را نابود کرد. وقتی موضوع را به مادرم گفتم او شوکه شد و فقط در این مدت غصه خورده و نگران آینده من است.

 

این ماجرا تأثیر بدی در روحیه من و خانواده‌ام گذاشته است. در ادامه مسعود در دفاع از خودش گفت: به‌هیچ عنوان بحث تعرض را قبول ندارم. من و لادن مدتی با هم دوست بودیم و او با میل خودش به خانه‌ام آمد و با من رابطه برقرار کرد. در حال حاضر هم، چون می‌داند که وضع مالی خوبی دارم قصد دارد از من اخاذی کند. او در آخرین مکالمه ما عنوان کرد در صورتی رضایت می‌دهد که ۱۰۰ میلیون تومان به او پرداخت کنم. لادن می‌داند که من به تازگی با یک خانم پزشک ساکن لندن ازدواج کرده‌ام و قصد دارم برای آغاز زندگی مشترکم به انگلیس سفر کنم به همین خاطر می‌خواهد از موقعیت سوءاستفاده کند و از من پول بگیرد. پس از اظهارات متهم قضات شعبه ۱۱ وارد شور شدند تا رأی لازم را صادر کنند.
منبع: رکنا

ارسال نظر