استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد

نامه محرمانه اسپر قبل از اخراجش درباره عواقب خروج آمریکا از افغانستان

یک روزنامه آمریکایی می‌گوید وزیر دفاع سابق آمریکا پیش از اخراجش توسط رئیس جمهور این کشور، در نامه‌ای محرمانه درخصوص عواقب خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان هشدار داده بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر گفته می‌شود «مارک اسپر» وزیر دفاع سابق آمریکا پیش از اخراجش از سوی رئیس جمهور، یادداشتی محرمانه درخصوص خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان به کاخ سفید ارسال کرده است.

به نوشته روزنامه «دیلی میل» به نقل از «واشنگتن پست»، اسپر در این نامه نوشته بود به دلایل مختلفی همچون تضعیف موضع آمریکا در مذاکرات کابل-واشنگتن و عواقب آن برای متحدان آمریکا، درخصوص خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان تردید دارد.

همچنین در این نامه به ادامه یافتن خشونت‌ها در افغانستان و گزارش ناظران درخصوص افزایش پنجاه درصدی حملات گروه طالبان طی چند ماه اخیر اشاره شده است.

اسپر در این یادداشت هشدار داده است که خروج ناگهانی نیروهای آمریکایی از افغانستان، نظامیان دیگر متحدان آمریکا را که در این کشور حضور دارند، به خطر می‌اندازد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا چندی پیش گفته بود نظامیان آمریکایی باقی‌مانده در خاک افغانستان باید تا کریسمس (دی ماه) به خانه برگردند.

گفته می‌شود یکی از دلایل بالا گرفتن اختلافات اسپر و ترامپ و اخراج وی از پنتاگون به همین موضوع برگردد. گرچه دلایل دیگری از جمله مخالفت اسپر با استفاده از ارتش برای سرکوب نا آرامی‌های این کشور نیز مطرح شده‌اند.

«ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه دیروز (جمعه) گفت، در دیدار با «مایک پامپئو» همتای آمریکایی خود، مخالفت دولت فرانسه با خروج یک‌جانبه آمریکا از افغانستان و عراق را اعلام خواهد کرد.

ترامپ دوشنبه هفته گذشته، اسپر را که بارها از خروج سریع نیروها از افغانستان ابراز بی‌میلی کرده بود، اخراج و «کریستوفر سی. میلر» مدیر پیشین مرکز ملی مبارزه با تروریسم را جایگزین وی کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار