بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

احتمال حضور ترامپ در راهپیمایی فردا واشنگتن

رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر از احتمال حضور خود در میان طرفدارانش در انتخابات فردا در واشنگتن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر حمایت طرفدارانش را دلگرم کننده توصیف کرد.

وی در این پیام توییتری نوشت: «دیدن تمامی این حمایت‌های فوق‌العاده دلگرم کننده است به خصوص راهپیمایی‌های خودجوشی که در تمامی کشور برپا هستند از جمله راهپیمایی بزرگی که فردا در واشنگتن برگزار می‌شود.»

رئیس جمهور آمریکا در ادامه نوشت: «ممکن است که حتی (فردا) تلاش کنم در آنجا توقفی کرده و سلامی بدهم.»

ترامپ در ادامه پیام توییتری خود بار دیگر ادعایش درباره تقلب در انتخابات سوم نوامبر (13 آبان) را تکرار کرد.

تجمع فردای حامیان ترامپ در اعتراض به نتیجه انتخابات آمریکا «راه‌پیمایی میلیونی "آمریکا را دوباره عالی کن"» نام گذاری شده است و گفته می‌شود از مرکز شهر واشنگتن تا دیوان عالی آمریکا انجام خواهد شد.

گروه‌های راست‌گرای افراطی نظیر «پسران مفتخر» که اکثراً مسلح هستند، «دزدیدن دی‌سی‌ (واشنگتن) را متوقف کنید» و «نگه‌دارندگان پیمان» برای شرکت در این تجمع اعلام آمادگی کرده‌اند.

این در حالی است که گروه موسوم به «لعنت به "آمریکا را دوباره عالی کن"» که معتقدند ترامپ نتیجه انتخابات را به «جو بایدن» رقیب دموکرات خود واگذار کرده است نیز قرار است در همین روز وارد خیابان‌های واشنگتن شوند.

«ماریل بوسر» شهردار واشنگتن درخصوص این تجمعات گفت:‌ «به دنبال کردن این فعالیت‌ها ادامه داده و در برابر آن‌ها آمادگی داریم. رئیس پلیس ما نیز موضعی همانند هفته گذشته خواهد داشت و در آنجا خواهیم بود تا از برگزاری مسالمت‌آمیز تجمعات تحت متمم اول قانون اساسی حمایت کنیم».

علی‌رغم ارزیابی رسانه‌های آمریکایی مبنی بر پیروزی بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری، به دلیل مخالفت ترامپ با پذیرش شکست و تأکید وی به شکایت به مراجع حقوقی به‌خاطر «تقلب گسترده در انتخابات»، اداره خدمات عمومی این کشور هنوز پیروزی بایدن را به رسمیت نشناخته است.

با توجه به عدم پذیرش شکست از جانب نامزد جمهوری‌خواهان و در جریان بودن برخی اقدامات حقوقی، بایدن زمانی می‌تواند خود را پیروز قطعی انتخابات بداند که توسط مجمع گزینندگان به عنوان رئیس‌جمهور تعیین شود و یا ترامپ رسما شکست را بپذیرد.

با این حال سران بسیاری از کشورهای جهان تا کنون به بایدن به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تبریک گفته و درخصوص همکاری با دولت او اعلام آمادگی کرده‌اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار