صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا سنتکام حمله به خاک ایران را تأیید کرد پزشکیان در دیدار با پوتین: ایران در برابر تجاوزگری خواهد ایستاد/ روابط ایران-روسیه رو به توسعه است جزییات گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم ایران کشته شدن مقام ارشد بانک آمریکا در حمله با سلاح سرد در نیویورک سخنگوی وزارت خارجه: پیام عراقچی به فواد حسین ارتباطی با مذاکرات ایران و آمریکا نداشت واکنش حشد الشعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران صدور بیانیه مشترک پیمان مکه در استانبول / جزییات یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد اعتراف رسانه عبری: فقط حمله هوایی انجام دادیم و دیگر هیچ اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند

انتقام کرونایی ترامپ از فرماندار دموکرات/ارسال واکسن کرونا به نیویورک در اولویت دولت نخواهد بود

انتقام کرونایی ترامپ از فرماندار دموکرات/ارسال واکسن کرونا به نیویورک در اولویت دولت نخواهد بود رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر نوشت به دلیل آنکه فرماندار نیویورک اعلام کرده با تاخیر از واکسن کرونا در این ایالت استفاده خواهد کرد، ارسال واکسن به این ایالت را در اولویت قرار نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر بار دیگر گفت که ارسال واکسن ویروس کرونا به ایالت نیویورک در اولویت دولت وی نخواهد بود.

وی در این پیام توییتری نوشت: «من نیویورک را دوست دارم، همانطور که همگان می‌دانیم، دولت ترامپ بسیار زودتر از موعد واکسنی ایمن و عالی را تولید کرد. (این موضوع) در دولت دیگر پنج سال به طول می‌انجامید. مشکل این است که "آندرو کوومو" (فرماندار نیویورک) گفته که وی با تاخیر از آن استفاده خواهد کرد و دیگر ایالت‌ها هم اکنون خواستار آن هستند.»

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم زمان را هدر دهیم و تنها می‌توانیم به آن ایالت‌هایی بدهیم که واکسن را فوری استفاده می‌کنند. بنابراین نیویورک تاخیر خواهد داشت. زندگی‌های زیادی نجات می‌یابد اما زمانی که آنها آماده باشند ما آماده هستیم. سیاست‌بازی را متوقف کنید».

آندرو کوومو، فرماندار دموکرات ایالت نیویورک، بارها در بحبوحه شیوع ویروس کرونا از نحوه مدیریت دولت ترامپ برای مقابله با این همه‌گیری انتقاد کرده است.

وی چندی پیش در مصاحبه با ان‌بی‌سی با انتقاد از بی تحرکی ترامپ در مقابله با کرونا گفته بود: «این یک ویروس است و به سیاست‌ها جوابی نمی‌دهد. شما نمی‌توانید علیه آن توییت کنید بلکه باید به درمان آن بپردازید و ما هرگز آن را انجام ندادیم.»

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار