دیابتی‌ها با کرونا چه کنند؟-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

دیابتی‌ها با کرونا چه کنند؟

کارشناس مسئول اداره امور بیماری‌های دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: افراد دیابتی، در مقابل بیماری کووید ۱۹ آسیب پذیرتر از سایرین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 15
کد خبر: ۶۶۸۷۹

به گزار راهبرد معاصر، سپیده قره‌چلویی اظهار کرد: به ‌طور کلی زمانی که مبتلایان به دیابت، دچار عفونت ویروسی می‌شوند، به دلیل تغییرات سطح قند خون در بدن و احتمالا وجود عوارض دیابت، درمان آنها سخت‌تر خواهد بود.


وی با تاکید بر اینکه سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به دیابت در معرض خطر بیشتری قرار دارد، افزود: در این افراد بیماری سخت‌تر و دوره بهبودی طولانی‌تر می‌شود، بنابراین برای مبتلایان به دیابت و افرادی که در تماس نزدیک با افراد مبتلا به دیابت هستند، رعایت توصیه‌های عمومی نظیر شستشوی دست‌ها، اجتناب از تماس دست‌ها با صورت و بینی، ضدعفونی کردن سطوح، عدم استفاده از غذا، لیوان و حوله و وسایل مشترک، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه با دستمال، اجتناب از تماس با افراد دارای علائم تنفسی بیماری مانند سرفه، اجتناب از سفرهای غیرضروری، عدم استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی و حضور در محل‌های شلوغ و پرازدحام بسیار مهم است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که بیماران دیابتی دردوران کرونا چه کارهایی انجام دهند که به کرونا مبتلا نشوند، گفت: کنترل منظم قندخون به منظور جلوگیری از عوارض ناشی از افزایش سطح قند خون مهم‌ترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به کروناست.

قره چلویی، شستشویی مکرر دست‌ها، عدم استفاده از غذا و لیوان و حوله و وسایل مشترک، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه با دستمال، عدم استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی و حضور در محل‌های شلوغ و پرازدحام و ضدعفونی کردن مرتب سطوح را از دیگر راهکارها عنوان کرد.


وی درخصوص تغذیه بیماران دیابتی در صورت ابتلا به کرونا با توجه به کنترل سطح قند خون گفت: دیابتی‌ها باید رژیم غذایی متنوع و متعادلی راا به منظور ثابت نگه داشتن سطح قند خون و تقویت سیستم ایمنی بدن در برنامه غذایی خویش قرار دهند.

 

این کارشناس علوم پزشکی ساوه، مصرف غذاهایی با شاخص گلوکز(قند) پایین مانند سبزیجات، اجتناب از مصرف زیاد غذاهای سرخ شده، محدود کردن مصرف غذاهای شیرین و چرب، مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین مانند ماهی، گوشت و تخم‌مرغ و مصرف سبزیجات سبز و برگدار مانند کاهو، کلم، سبزی و مصرف میوه‌ها به میزان دو یا سه وعده در روز برای بیماران دیابتی مبتلا به کروناس توصیه می‌شود تا ضمن تقویت سیستم ایمنی بدن منجر به افزایش سطح قندخون آنها نشود.

 

وی داشتن یک برنامه غذایی منظم و اجتناب از کار و فعالیت بیش از حد و داشتن خواب کافی در شب را از دیگر توصیه‌ها برای بیماران دیابتی مبتلا به کرونا بیان کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار