ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

دیابتی‌ها با کرونا چه کنند؟

کارشناس مسئول اداره امور بیماری‌های دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: افراد دیابتی، در مقابل بیماری کووید ۱۹ آسیب پذیرتر از سایرین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 15
کد خبر: ۶۶۸۷۹

به گزار راهبرد معاصر، سپیده قره‌چلویی اظهار کرد: به ‌طور کلی زمانی که مبتلایان به دیابت، دچار عفونت ویروسی می‌شوند، به دلیل تغییرات سطح قند خون در بدن و احتمالا وجود عوارض دیابت، درمان آنها سخت‌تر خواهد بود.


وی با تاکید بر اینکه سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به دیابت در معرض خطر بیشتری قرار دارد، افزود: در این افراد بیماری سخت‌تر و دوره بهبودی طولانی‌تر می‌شود، بنابراین برای مبتلایان به دیابت و افرادی که در تماس نزدیک با افراد مبتلا به دیابت هستند، رعایت توصیه‌های عمومی نظیر شستشوی دست‌ها، اجتناب از تماس دست‌ها با صورت و بینی، ضدعفونی کردن سطوح، عدم استفاده از غذا، لیوان و حوله و وسایل مشترک، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه با دستمال، اجتناب از تماس با افراد دارای علائم تنفسی بیماری مانند سرفه، اجتناب از سفرهای غیرضروری، عدم استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی و حضور در محل‌های شلوغ و پرازدحام بسیار مهم است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که بیماران دیابتی دردوران کرونا چه کارهایی انجام دهند که به کرونا مبتلا نشوند، گفت: کنترل منظم قندخون به منظور جلوگیری از عوارض ناشی از افزایش سطح قند خون مهم‌ترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به کروناست.

قره چلویی، شستشویی مکرر دست‌ها، عدم استفاده از غذا و لیوان و حوله و وسایل مشترک، پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه با دستمال، عدم استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی و حضور در محل‌های شلوغ و پرازدحام و ضدعفونی کردن مرتب سطوح را از دیگر راهکارها عنوان کرد.


وی درخصوص تغذیه بیماران دیابتی در صورت ابتلا به کرونا با توجه به کنترل سطح قند خون گفت: دیابتی‌ها باید رژیم غذایی متنوع و متعادلی راا به منظور ثابت نگه داشتن سطح قند خون و تقویت سیستم ایمنی بدن در برنامه غذایی خویش قرار دهند.

 

این کارشناس علوم پزشکی ساوه، مصرف غذاهایی با شاخص گلوکز(قند) پایین مانند سبزیجات، اجتناب از مصرف زیاد غذاهای سرخ شده، محدود کردن مصرف غذاهای شیرین و چرب، مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین مانند ماهی، گوشت و تخم‌مرغ و مصرف سبزیجات سبز و برگدار مانند کاهو، کلم، سبزی و مصرف میوه‌ها به میزان دو یا سه وعده در روز برای بیماران دیابتی مبتلا به کروناس توصیه می‌شود تا ضمن تقویت سیستم ایمنی بدن منجر به افزایش سطح قندخون آنها نشود.

 

وی داشتن یک برنامه غذایی منظم و اجتناب از کار و فعالیت بیش از حد و داشتن خواب کافی در شب را از دیگر توصیه‌ها برای بیماران دیابتی مبتلا به کرونا بیان کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر