پنج روز سرد و بارانی؛ هشدار هواشناسی برای ۲۲ استان مجسمه شکست والرین در مقابل ایرانیان از میدان انقلاب برداشته شد ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران/ بارش برف و باران در چند محور کشور ادارات و بانک‌های هرمزگان فردا تعطیل شدند رأی پرونده قتل زهرا میرزایی مجری تلویزیون صادر شد ۱۰ فناوری برتر در سال ۲۰۲۶ را بشناسید واریز رفاهیات شب یلدا ویژه کارکنان آموزش و پرورش مدارس، ادارات و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات

وزیر بهداشت: تامین خدمات برای مردم تعطیل نمی‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در اعمال محدودیت قصد مزاحمت برای کسی و تعطیلی کسب و کار‌ها را نداریم، گفت: در هر شرایطی تامین خدمات برای مردم تعطیل نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 16
کد خبر: ۶۷۰۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه در نشست مشترک ویدئو کنفرانسی قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا با فرمانداران، بخشداران و روسای شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های سراسر کشور در وزارت کشور گفت: ما در اعمال محدودیت قصد مزاحمت برای کسی و تعطیلی کسب و کار‌ها را نداریم، اما معتقدیم طولانی شدن حضور این بیماری، مهلک‌ترین آفت برای اقتصاد، مسائل سیاسی، اجتماعی کشور است، اما با این حال، جزو نخستین کشور‌هایی بودیم که توانستیم پروتکل‌هایی را تدوین کنیم که اقتصاد کشور در کنار مدیریت بیماری کمترین آسیب را ببیند. اکنون هم در هر شرایطی، تامین خدمات برای مردم تعطیل نمی‌شود.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به فرمانداران، بخشداران و روسای شبکه بهداشت سراسر کشور تاکید کرد: ما باید بهینه‌ترین زمان محدودیت‌ها را اعمال کنیم و بهترین جایزه برای مدیرانی که در این عرصه خوب کار کنند، این است که وضعیت حوزه استحفاظی این مدیران از قرمز به نارنجی، از نارنجی به زرد و از زرد به سفید تبدیل شود.

 

نمکی با بیان اینکه این تجربه را در مرحله نخست کنترل بیماری داشتیم و همه عوامل در کشور اثبات کردند که در کمتر از ۲ ماه چه اتفاق بزرگی به عنوان یک نشانه از این همدلی و وفاق رقم خورد، خاطرنشان کرد: امروز هم به لطف خداوند با همدلی و وفاق و رهنمود‌هایی که مقام معظم رهبری فرمودند: و تشکیل یک ساختار جدید، این کار را بهتر از گذشته به پیش خواهیم برد.

 

وی با تاکید بر اینکه نخستین گام ما باید کاهش بار بیمارستان‌ها باشد، ادامه داد: این امر مهیا نخواهد شد مگر اینکه با تشدید فاصله‌گذاری، اعمال پروتکل‌های گسترده‌تر، آموزش همگانی و از همه مهمتر بیماریابی گسترده و درمان سرپایی برای کاهش بار بیمارستان‌ها اقدام کنیم.

 

نمکی تصریح کرد: انتظار ما این است که در یک زمان یک‌ماهه بتوانیم با کاهش موارد بستری فرصت بیشتری را برای همکاران نظام سلامت فراهم کنیم تا بتوانند به بیماران بستری بهتر برسند و بعد از آن بتوانیم به یک شرایط عادی برگردیم.

 

وزیر بهداشت افزود: در روند این مبارزه، کلان‌شهر‌ها و حاشیه شهر‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. حاشیه شهر‌ها یکی از نقاط مهم و آسیب پذیر ما است که با ۱۲ میلیون جمعیت باید در ساختار ارائه خدمات به شکل ویژه‌ای نسبت به آن نگاه کنیم و اگر نیاز باشد با کمک همدیگر زیرساخت‌های موقت قرنطینه و بیمه‌ای برای آن‌ها ایجاد شود.
منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار