توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

وزیر بهداشت: تامین خدمات برای مردم تعطیل نمی‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در اعمال محدودیت قصد مزاحمت برای کسی و تعطیلی کسب و کار‌ها را نداریم، گفت: در هر شرایطی تامین خدمات برای مردم تعطیل نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 16
کد خبر: ۶۷۰۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه در نشست مشترک ویدئو کنفرانسی قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا با فرمانداران، بخشداران و روسای شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های سراسر کشور در وزارت کشور گفت: ما در اعمال محدودیت قصد مزاحمت برای کسی و تعطیلی کسب و کار‌ها را نداریم، اما معتقدیم طولانی شدن حضور این بیماری، مهلک‌ترین آفت برای اقتصاد، مسائل سیاسی، اجتماعی کشور است، اما با این حال، جزو نخستین کشور‌هایی بودیم که توانستیم پروتکل‌هایی را تدوین کنیم که اقتصاد کشور در کنار مدیریت بیماری کمترین آسیب را ببیند. اکنون هم در هر شرایطی، تامین خدمات برای مردم تعطیل نمی‌شود.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به فرمانداران، بخشداران و روسای شبکه بهداشت سراسر کشور تاکید کرد: ما باید بهینه‌ترین زمان محدودیت‌ها را اعمال کنیم و بهترین جایزه برای مدیرانی که در این عرصه خوب کار کنند، این است که وضعیت حوزه استحفاظی این مدیران از قرمز به نارنجی، از نارنجی به زرد و از زرد به سفید تبدیل شود.

 

نمکی با بیان اینکه این تجربه را در مرحله نخست کنترل بیماری داشتیم و همه عوامل در کشور اثبات کردند که در کمتر از ۲ ماه چه اتفاق بزرگی به عنوان یک نشانه از این همدلی و وفاق رقم خورد، خاطرنشان کرد: امروز هم به لطف خداوند با همدلی و وفاق و رهنمود‌هایی که مقام معظم رهبری فرمودند: و تشکیل یک ساختار جدید، این کار را بهتر از گذشته به پیش خواهیم برد.

 

وی با تاکید بر اینکه نخستین گام ما باید کاهش بار بیمارستان‌ها باشد، ادامه داد: این امر مهیا نخواهد شد مگر اینکه با تشدید فاصله‌گذاری، اعمال پروتکل‌های گسترده‌تر، آموزش همگانی و از همه مهمتر بیماریابی گسترده و درمان سرپایی برای کاهش بار بیمارستان‌ها اقدام کنیم.

 

نمکی تصریح کرد: انتظار ما این است که در یک زمان یک‌ماهه بتوانیم با کاهش موارد بستری فرصت بیشتری را برای همکاران نظام سلامت فراهم کنیم تا بتوانند به بیماران بستری بهتر برسند و بعد از آن بتوانیم به یک شرایط عادی برگردیم.

 

وزیر بهداشت افزود: در روند این مبارزه، کلان‌شهر‌ها و حاشیه شهر‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. حاشیه شهر‌ها یکی از نقاط مهم و آسیب پذیر ما است که با ۱۲ میلیون جمعیت باید در ساختار ارائه خدمات به شکل ویژه‌ای نسبت به آن نگاه کنیم و اگر نیاز باشد با کمک همدیگر زیرساخت‌های موقت قرنطینه و بیمه‌ای برای آن‌ها ایجاد شود.
منبع: ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار