ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

آیا پاکسازی پنتاگون از سوی ترامپ به معنی حمله نظامی به ایران است؟

آیا پاکسازی پنتاگون از سوی او و تعیین متحدانش به معنای نزدیک بودن حمله به ایران است؟چهار سناریویی که در مرحله آتی پیش بینی می شود انجام دهد،کدامند؟
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته عرب و سردبیر روزنامه الرای الیوم چاپ لندن، در تازه‌ترین سرمقاله خود با عنوان «چرا تعجب نمی‌کنیم اشاره‌های ترامپ به پذیرش شکست در جهت گمراهی و پوششی برای غافلگیری‌های آتی است؟» نوشت:

 

روزنامه "نیویورک تایمز" در گزارش روز شنبه خود خبر داد ترامپ در نشستی با مشاوران خود گفته است شانس او برای تغییر نتایج رای گیری از طریق مراجعه به دادگاه اگر صفر نباشد، بسیار محدود است.

 

چند گزینه پیش روی ترامپ هم در دو ماه باقی مانده از دوره اش هم در چهار سال پیش رو قرار دارد:

 

-نخست:خروج ازکاخ سفید به عنوان قهرمان یا رهبری قوی از طریق انجام حملات نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران و خارج کردن نیرو‌های نظامی آمریکا از خاورمیانه به ویژه افغانستان، عراق و سوریه پیش از این حملات. این گزینه نگرانی مسئولان سابق دستگاه امنیت ملی را تقویت می‌کند. به ویژه این که او برخلاف همیشه پس از برکناری‌هایی که انجام داد به رئیس جمهور منتخب اطلاع نداد به داده‌های اطلاعاتی حساسی دست یافته است. چه بسا نگران بود از نقشه اش برای این حمله باخبر شوند. حمله‌ای که احتملا پمپئو در سفر هفته آینده خود به خلیج فارس مقدمات اجرایی آن را فراهم کند.

 

-دوم:نشان دادن چراغ سبز به طرفداران نژادپرست خود برای آمدن به خیابان‌ها و ایجاد شکاف در حزب جمهوری خواه و تاسیس یک حزب فاشیست به رهبری خود.

 

-سوم: آمادگی ترامپ برای ورود به انتخابت ۲۰۲۴ از طریق تاسیس یک نهاد رسانه‌ای ویژه یا به راه انداختن برنامه‌ای به نام خود از طریق شبکه فاکس نیوز چرا که محبوبیت زیادی حتی در میان مخالفان خود دارد.

 

-چهارم:غرق شدن در فضایی از پیگرد‌های کیفری به اتهام فرار از مالیات، جعل و امضای قرارداد‌های غیرقانونی، زیرا با خارج شدن از کاخ سفید مصونیت قانونی او از میان خواهد رفت.


دشوار است پیش بینی کرد کدام یک از این سناریو‌های گفته شده اتفاق افتد، اما مطمئنا او به آرامی از قدرت کناره کیری نمی‌کند و احتمالا طوفانی به راه خواهد انداخت؛ زیرا او از جمله افرادی است که شکست را به راحتی نمی‌پذیرند.


با این وجود تعجب نخواهیم کرد که یک نهاد رسانه‌ای مخصوص خود تاسیس کند و رویکرد متحدان خیلج فارس خود را در پیش بگیرد و ازحمایت مالی آن‌ها به صورت داوطلبانه یا از طریق باج خواهی بهره ببرد، زیرا او اسرار خطرناکی دارد که می‌تواند از طریق این نهاد آن‌ها را به کار گیرد. همچنین نیازی ندارد در دروغ گویی یا گمراه سازی رسانه‌ای از تجریه این متحدان عرب خود استفاده کند، زیرا خود در این زمینه کارشناس است.
منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر