هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

ویرانی های ترامپ پیش از خروج از کاخ سفید چقدر خواهد بود؟

رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا در پیامی در توییتر با تاکید بر پیروزی بایدن در انتخابات گفت هم اکنون سوال این است که ترامپ تا خروج از کاخ سفید چقدر ویرانی به بار می‌‌آورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا از خودداری ترامپ از قبول شکست در انتخابات انتقاد کرد.

وی در پیامی توییتری نوشت: «شما تمام آرا را می‌شمارید، گاهی اوقات پیروز می‌شوید  و گاهی اوقات بازنده‌اید. این ماهیت دموکراسی است مگر آنکه شما ترامپ باشید. در این صورت یا شما پیروز هستید یا فریاد تقلب سر می‌دهید و تلاش می‌کنید تا آرای قانونی به بیرون پرت شوند.»

شیف اضافه کرد: «بایدن پیروز شد. هم اکنون تنها سوال این است که ترامپ تا چه اندازه در مسیر خروج خود ویرانی به بار خواهد آورد.»

امروز نیز  «چاک شومر»، رهبر اقلیت دموکرات مجلس سنای آمریکا در خصوص عدم هماهنگی دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با تیم «جو بایدن» به منظور انتقال قدرت هشدار داد.

بعد از آنکه برخی رسانه‌های آمریکایی جو بایدن را به عنوان رئیس‌جمهور منتخب معرفی کردند، ترامپ شکست در انتخابات را نپذیرفت و همچنان با تیم انتقالی بایدن همکاری نمیکند.

رسانه‌های آمریکایی گزارش کرده‌اند که ترامپ هنوز سندی را که فرایند رسمی انتقال قدرت به رئیس‌جمهور منتخب این کشور را آغاز می‌کند، امضا نکرده است.

روزنامه «واشنگتن‌پست» نیز خبر داده دولت ترامپ به سازمان‌های فدرال دستور داده تا با تیم انتقالی بایدن هیچ‌گونه همکاری نداشته باشند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار