وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اظهارات سفیر امارات در آمریکا درباره اختلاف با قطر

سفیر امارات در واشنگتن در ارتباط با اختلافات این کشور با دوحه و برای اظهار بی‌اعتنایی به دوحه گفت که این مسئله در اولویت کشورش قرار ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «یوسف العتیبه» سفیر امارات در واشگنتن، شامگاه روز (دوشنبه)، در ارتباط با اختلافات این کشور با قطر توضیحاتی ارائه کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری «امارات۲۴»، یوسف العتیبه با ورود اختلافات قطر با چهار کشور عربی (عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر) به چهارمین سال، گفت، فکر نمی‌کند این اختلافات «در آینده نزدیک» حل شود.

 

این اظهارات سفیر امارات در گفت‌و‌گو با همتای صهیونیستی و بحرینی او در باشگاه اقتصادی در واشنگتن گفته شده است.

 

العتیبه در این خصوص همچنین گفت: «[حل اختلاف] در لیست اولویت‌های هیچ شخصی قرار ندارد. آنها می‌خواهند راهشان را بپیمایند، ما هم راه خودمان را خواهیم رفت».

 

این اظهارات در حالی است که وزیر خارجه قطر، شامگاه روز گذشته، به این مسئله پرداخت و گفت: «تمام ادعاهایی که متوجه قطر شده؛‌ ادعاهایی که سبب محاصره بوده، نادرست و جعلی است».

 

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در ادامه گفت:‌ «از همان ابتدا، درهای خود را به روی گفت‌و‌گویی مبتنی بر احترام متقابل و احترام‌گذاری به حاکمیت کشورها گشوده‌ایم. بحران خلیج [فارس] برنده‌ای ندارد و نتیجه [‌آن] بی‌ثباتی بیشتر در منطقه است».

 

از طرفی دیگر، «رابرت اوبرایان» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز شب گذشته ابراز امیدواری کرد که پیش از پایان دولت ترامپ طی ۷۰ روز آینده، هواپیماهای خطوط قطری بتوانند بر فراز کشورهای محاصره کننده آن پرواز کنند.

 

روابط چهار کشور‌ عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر با قطر اندکی پس از اولین سفر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به منطقه بحرانی شد. ریاض، ابوظبی، منامه و قاهره، در پنجم ژوئن (۲۰۱۷) روابط دیپلماتیک خود را با دوحه قطع کردند.

 

کشورهای مذکور قطر را به حمایت از تروریسم متهم کرده‌اند و برای عادی شدن روابط، خواستار قطع رابطه با ایران، اخراج نظامیان ترکیه از قطر و تعطیلی شبکه الجزیره شده‌ بودند هر چند که این کشورها در مناسبات رسمی این شروط را انکار می‌کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار