واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ریاض: با هر رئیس‌جمهوری در آمریکا همکاری می‌کنیم

سفیر عربستان سعودی در آمریکا، گفت که برای ریاض فرقی ندارد چه کسی رئیس‌جمهور آمریکا می‌شود و روابط ریاض و واشنگتن وابسته به فرد نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «ریما بنت بندر بن سلطان» سفیر عربستان سعودی در آمریکا، روابط دو کشور را تاریخی دانست و مدعی شد که برای ریاض تفاوتی ندارد چه کسی در کاخ سفید باشد.

 

به نوشته اسپوتنیک، او در سخنانی مقابل کنفرانس شورای ملی روابط خارجی آمریکا گفت که روابط ریاض و واشنگتن عمیق‌تر از آن است که وابسته به یک فرد در عربستان یا آمریکا باشد.

 

او سپس مدعی شد که دولت سعودی شاهد تغییرات بزرگ و بی سابقه‌ای در عرصه داخلی و سیاست خارجی است و رهبران ریاض برای به ثمر نشستن این تغییرات تلاش می‌کنند و روابط دیپلماتیک میان آمریکا و عربستان سعودی بر روی اهدافی استوار است؛ اهدافی که به ادعای وی جان مایه اصلی آن تحقق صلح دائم و امنیت و توسعه در منطقه و جهان است.

ریما بنت بندر پیش از این در سخنانی گفته بود که روسای جمهور آمریکا پس از ورود به کاخ سفید متوجه می‌شوند که عربستان یک کشور دوست و صادق با ایالات متحده است.

 

این اظهارات در حالی است که تأخیر دولت سعودی برای تبریک به «جو بایدن» پس از اعلام پیروزی وی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، توجه بسیاری از محافل را به خود جذب کرده بود.

 

مقامات سعودی تا کنون اظهارنظر علنی در خصوص سیاست احتمالی جو بایدن در منطقه غرب آسیا نکرده‌اند. اما «ترکی الفیصل»  رئیس پیشین سازمان اطلاعات سعودی روز گذشته (چهارشنبه) از «جو بایدن» خواست که در هر مذاکره احتمالی جدید با ایران، متحدان منطقه‌ای واشنگتن را نیز در نظر بگیرد.

منبع: فارس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار