جاسوسی یک نرم افزار پر طرفدار از مسلمانان /جزئی‌ترین اطلاعات مسلمانان به ارتش آمریکا فروخته شده است-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

جاسوسی یک نرم افزار پر طرفدار از مسلمانان /جزئی‌ترین اطلاعات مسلمانان به ارتش آمریکا فروخته شده است

بنابر گزارش‌ها، ارتش آمریکا از طریق نرم‌افزاری که در بین مسلمانان طرفدار زیادی دارد و بیش از 98 میلیون بار در سراسر جهان دانلود شده، اطلاعات آن‌ها را جمع‌آوری می‌کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر  ارتش آمریکا از طریق برنامه‌ای با نام Muslim Pro که مسلمانان زیادی از آن استفاده می‌کنند، از آن‌ها جاسوسی و اطلاعاتشان را جمع‌آوری می‌کرده است.

به گزارش پایگاه خبری «میدل ایست مانیتور»، طبق اعلام وبسایت مادربورد که بخشی از مجله وایس است، این برنامه نماز و قرآن که بیش از ۹۸ میلیون بار در سراسر جهان دانلود شده، جزئی‌ترین اطلاعات مسلمانان را به ارتش آمریکا می‌فروخته است. این برنامه تنها یکی از برنامه‌هایی است که گفته می‌شود اطلاعات مردم را در اختیار ارتش آمریکا می‌گذاشته است.

مادربرد دو جریان داده موازی جداگانه را پیدا کرد که توسط ارتش ایالات متحده برای بدست آوردن داده‌های مکانی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. یکی فرماندهی عملیات ویژه آمریکا، شاخه‌ای از ارتش که مسئول مبارزه علیه تروریسم، علیه شورش و همچنین شناسایی ویژه است که گفته شده برای کمک به عملیات نیروهای ویژه خود در خارج از آمریکا از اطلاعات استفاده می‌کند. جریان دوم داده‌ها از طریق شرکتی به نام X-Mode که داده‌های مکانی را مستقیماً از برنامه‌ها جمع‌آوری می‌کند و بعد آن‌ها را به پیمانکاران و به طور گسترده‌تر به ارتش می‌فروشد، جمع‌آوری می‌شده است.

در حالی که مادربورد گفته از عملیات خاصی که توسط ارتش آمریکا با استفاده از این اطلاعات انجام شده باشد، اطلاع ندارد، تصور می‌شود اطلاعات جمع‌آوری شده از طریق این برنامه، در برخی از صدها عملیات پهپادی ارتش آمریکا در خاورمیانه، پاکستان و افغانستان مورد استفاده قرار گرفته باشد.

در بیانیه‌ای خطاب به مادربورد، «تیم هاوکینز» سخنگوی فرماندهی عملیات ویژه آمریکا گفت: دسترسی ما به این نرم‌افزار برای پشتیبانی از نیازهای ماموریت نیروهای عملیات ویژه در خارج از کشور است.

وی همچنین مدعی شد: ما شدیداً به روندها و سیاست‌های مقرر شده برای محافظت از حریم خصوصی، آزادی‌های مدنی، حقوق اساسی و قانونی شهروندان آمریکایی پایبند هستیم.

فارس

ارسال نظر