حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

جاسوسی یک نرم افزار پر طرفدار از مسلمانان /جزئی‌ترین اطلاعات مسلمانان به ارتش آمریکا فروخته شده است

بنابر گزارش‌ها، ارتش آمریکا از طریق نرم‌افزاری که در بین مسلمانان طرفدار زیادی دارد و بیش از 98 میلیون بار در سراسر جهان دانلود شده، اطلاعات آن‌ها را جمع‌آوری می‌کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر  ارتش آمریکا از طریق برنامه‌ای با نام Muslim Pro که مسلمانان زیادی از آن استفاده می‌کنند، از آن‌ها جاسوسی و اطلاعاتشان را جمع‌آوری می‌کرده است.

به گزارش پایگاه خبری «میدل ایست مانیتور»، طبق اعلام وبسایت مادربورد که بخشی از مجله وایس است، این برنامه نماز و قرآن که بیش از ۹۸ میلیون بار در سراسر جهان دانلود شده، جزئی‌ترین اطلاعات مسلمانان را به ارتش آمریکا می‌فروخته است. این برنامه تنها یکی از برنامه‌هایی است که گفته می‌شود اطلاعات مردم را در اختیار ارتش آمریکا می‌گذاشته است.

مادربرد دو جریان داده موازی جداگانه را پیدا کرد که توسط ارتش ایالات متحده برای بدست آوردن داده‌های مکانی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. یکی فرماندهی عملیات ویژه آمریکا، شاخه‌ای از ارتش که مسئول مبارزه علیه تروریسم، علیه شورش و همچنین شناسایی ویژه است که گفته شده برای کمک به عملیات نیروهای ویژه خود در خارج از آمریکا از اطلاعات استفاده می‌کند. جریان دوم داده‌ها از طریق شرکتی به نام X-Mode که داده‌های مکانی را مستقیماً از برنامه‌ها جمع‌آوری می‌کند و بعد آن‌ها را به پیمانکاران و به طور گسترده‌تر به ارتش می‌فروشد، جمع‌آوری می‌شده است.

در حالی که مادربورد گفته از عملیات خاصی که توسط ارتش آمریکا با استفاده از این اطلاعات انجام شده باشد، اطلاع ندارد، تصور می‌شود اطلاعات جمع‌آوری شده از طریق این برنامه، در برخی از صدها عملیات پهپادی ارتش آمریکا در خاورمیانه، پاکستان و افغانستان مورد استفاده قرار گرفته باشد.

در بیانیه‌ای خطاب به مادربورد، «تیم هاوکینز» سخنگوی فرماندهی عملیات ویژه آمریکا گفت: دسترسی ما به این نرم‌افزار برای پشتیبانی از نیازهای ماموریت نیروهای عملیات ویژه در خارج از کشور است.

وی همچنین مدعی شد: ما شدیداً به روندها و سیاست‌های مقرر شده برای محافظت از حریم خصوصی، آزادی‌های مدنی، حقوق اساسی و قانونی شهروندان آمریکایی پایبند هستیم.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار