فوری/ مدارس و ادارات این استان فردا یکشنبه ۷ دیماه تعطیل شدند یک طرفه شدن چالوس و آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی آموزش و پرورش: مدارس اصفهان شنبه ۶ دی تعطیل نیست ایرانی‌ها ۸ برابر بیشتر از مردم جهان می‌سوزند! مقصر اصلی آلودگی هوا؛ نیروگاه‌، خودرو، موتورسیکلت‌ یا سوخت بی‌کیفیت؟ تردد روان در محورهای شمالی کشور ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه هوای پایتخت «ناسالم برای گروه‌های حساس» جزئیات بازداشت مدیران معدن طبس در زمان حادثه فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد 

ابلاغ دستور عمل گام چهارم بسیج ملی با عنوان طرح شهید حاج قاسم سلیمانی

به منظور مدیریت و کنترل اپیدمی کووید-19 به شیوه محله و خانواده محور با استفاده از ظرفیت برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت دستور عمل گام چهارم بسیج ملی با عنوان طرح شهید حاج قاسم سلیمانی ابلاغ شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر این دستورالعمل با امضای دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سرتیپ پاسدار سلیمانی، رییس سازمان بسیج مستضعفین، ابلاغ شده است.

در متن این ابلاغیه خطاب به استانداران، فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استانها و همچنین روسای دانشگاه های علوم پزشکی آمده است:«بدینوسیله دستور عمل گام چهارم بسیج ملی با عنوان "طرح شهید حاج قاسم سلیمانی" به منظور مدیریت و کنترل اپیدمی کووید-19 به شیوه محله و خانواده محور با استفاده از ظرفیت "برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت" جهت استحضار و اجرا با مشارکت درون بخشی و بین بخشی و بهره مندی از ظرفیت مشارکت های مردمی به پیوست ارسال می گردد. لطفاً دستور فرمایید سازماندهی، برنامه ریزی و اجرا در سطح استانی/ دانشگاهی و سطح شهرستان مطابق دستور عمل انجام گرفته و با شکل گیری کمیته های عملیاتی و تیم های اجرایی (مراقبتی، حمایتی و نظارتی) فعالیت های محله محور و خانواده محور با همکاری فعال دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی، سازمان بسیج مستضعفین، جمعیت هلال احمر، شهرداری و سایر سازمانها و نهادها به سرعت عملیاتی گردد.

انتظار می رود پایش مستمر اقدامات مبتنی بر شاخص های ارسالی با محوریت کمیته پایش و نظارت انجام گرفته و گزارش هفتگی تدوین و ارسال گردد.»

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار