نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

پیش‌بینی قیمت دلار فردا 29 آبان/تحریم‌های جدید آمریکا موثر است؟

قیمت دلار صرافی ملی در روز چهارشنبه حدود ۳۰۰ تومان دیگر ارزان شد و به ۲۵۶۲۰ تومان رسید. در بازار آزاد نیز با ۵۰ تومان ارزانی به ۲۶ هزار و ۵۰ تومان در امروز رسید. آیا این کاهش قیمت فردا هم ادامه دارد؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 18
کد خبر: ۶۷۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر برای بازار ارز در 29 آبان ماه به نظر می‌رسد دو دسته عوامل ارزانی و گرانی دلار وجود دارد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد «سید محمود علوی»، وزیر اطلاعات ایران را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

طبق انتشار اولین آمارها از بودجه سال 1400 میزان فروش نفت ایران در سال آینده 35 درصد کاهش خواهد داشت و نرخ ارز در لایحه بودجه سال آینده ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.

همچنین امروز رئیس جمهور با بیان اینکه به یک سوم جامعه برای چهار ماه یک بسته کمک معیشتی اعطا خواهد شد، گفت: افرادی که مشمول این کمک خواهند شد در ماه آذر، دی، بهمن و اسفند ماهانه به ازای هر نفر ۱۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد.

هرکدام از این سه خبر شاید به نوعی طرف تقاضا در بازار ارز را به دلایلی از جمله پیش‌بینی رشد نقدینگی تحریک کند.

اما در مقابل پیش‌بینی تعمیق رکود بازار ارز به دلیل محدودیت‌های کرونایی مانع از رشد قیمت شدید ارز شود.

همچنین امروز محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: ما دنبال افزایش صادرات نفت و گسترش بازارهای صادراتی خود هستیم و دنبال این هستیم که ارز را به قیمت واقعی خود برسانیم.

بنابراین به نظر می‌رسد همزمان هم سیگنال‌هایی برای افزایش و هم سیگنال‌هایی برای کاهش قیمت دلار قابل مشاهده است که به دلیل احتمال اثربخشی گروه اول شاید قیمت دلار کمی نسبت به امروز متفاوت باشد و یک روند مقطعی نوسانی را با دامنه خیلی محدود در پیش بگیرد.

تجارت نیوز

ارسال نظر