یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

وکیل ترامپ، دموکرات‌ها را به دزدیدن انتخابات متهم کرد

وکیل ترامپ، دموکرات‌ها را به دزدیدن انتخابات متهم کرد وکیل شخصی رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ضمن رد نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور، حزب دموکرات را به دزدیدن این انتخابات متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «رودی جولیانی»، وکیل شخصی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در اظهاراتی در خصوص تقلب در انتخابات و شکایات ستاد انتخاباتی ترامپ صحبت کرد.

 

جولیانی در صحبت‌های خود ضمن مطرح کردن این ادعا که دموکرات‌ها در انتخابات تقلب کرده‌اند گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این حقه‌باز‌ها (دموکرات‌ها) انتخابات را از مردم آمریکا بدزدند.»

 

وی در ادامه گفت مردم آمریکا «جو بایدن» را به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب نکردند بلکه دونالد ترامپ را انتخاب کردند.

 

وکیل ترامپ با طرح این ادعا که جو بایدن با شمارش آرای غیر‌قانونی و جعلی در انتخابات پیش افتاده است، گفت: «به ما فرصت دهید که این موضوع را در دادگاه ثابت کنیم و ما این کار را انجام خواهیم داد.»

 

جولیانی همچنین گفت: «ما شهادت‌نامه‌هایی در اختیار داریم که می‌گویند مسئولان اداره پست از کارکنانشان خواسته‌اند تاریخ برگه‌های رأی پستی را تغییر دهند.»

 

 

وی افزود: «ما در این پرونده، وکلایمان را از دست دادیم چون آنها تهدید شده و مورد آزار قرار گرفته بودند و اجازه بازرسی از برگه‌های رأی که به صورت پستی ارسال شده بودند داده نشد چون این برگه‌ها به نفع بایدن جعل شدند.»

 

وکیل ترامپ افزود: «در ایالت‌هایی که کانون آرای جمهوری‌خواهان محسوب می‌شوند به رأی‌دهندگان اجازه تصحیح اشتباهاتشان داده نشده است.»

 

ستاد انتخاباتی و هم‌پیمانان ترامپ به دنبال اعلام پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ماه)، شکایاتی را با هدف به تعویق انداختن تأیید نهایی بایدن بعنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا و ارائه شواهدی برای اثبات تقلب در شمارش آراء انتخاباتی مطرح کردند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار