نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

وکیل ترامپ، دموکرات‌ها را به دزدیدن انتخابات متهم کرد

وکیل شخصی رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ضمن رد نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور، حزب دموکرات را به دزدیدن این انتخابات متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «رودی جولیانی»، وکیل شخصی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در اظهاراتی در خصوص تقلب در انتخابات و شکایات ستاد انتخاباتی ترامپ صحبت کرد.

 

جولیانی در صحبت‌های خود ضمن مطرح کردن این ادعا که دموکرات‌ها در انتخابات تقلب کرده‌اند گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این حقه‌باز‌ها (دموکرات‌ها) انتخابات را از مردم آمریکا بدزدند.»

 

وی در ادامه گفت مردم آمریکا «جو بایدن» را به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب نکردند بلکه دونالد ترامپ را انتخاب کردند.

 

وکیل ترامپ با طرح این ادعا که جو بایدن با شمارش آرای غیر‌قانونی و جعلی در انتخابات پیش افتاده است، گفت: «به ما فرصت دهید که این موضوع را در دادگاه ثابت کنیم و ما این کار را انجام خواهیم داد.»

 

جولیانی همچنین گفت: «ما شهادت‌نامه‌هایی در اختیار داریم که می‌گویند مسئولان اداره پست از کارکنانشان خواسته‌اند تاریخ برگه‌های رأی پستی را تغییر دهند.»

 

 

وی افزود: «ما در این پرونده، وکلایمان را از دست دادیم چون آنها تهدید شده و مورد آزار قرار گرفته بودند و اجازه بازرسی از برگه‌های رأی که به صورت پستی ارسال شده بودند داده نشد چون این برگه‌ها به نفع بایدن جعل شدند.»

 

وکیل ترامپ افزود: «در ایالت‌هایی که کانون آرای جمهوری‌خواهان محسوب می‌شوند به رأی‌دهندگان اجازه تصحیح اشتباهاتشان داده نشده است.»

 

ستاد انتخاباتی و هم‌پیمانان ترامپ به دنبال اعلام پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ماه)، شکایاتی را با هدف به تعویق انداختن تأیید نهایی بایدن بعنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا و ارائه شواهدی برای اثبات تقلب در شمارش آراء انتخاباتی مطرح کردند.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار