قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

سرلشکر رحیم‌صفوی: آمریکا دیگر تنها ابرقدرت جهان نیست

سرلشکر رحیم‌صفوی:  آمریکا دیگر تنها ابرقدرت جهان نیست دستیار فرمانده کل قوا با بیان اینکه امروز آمریکا تنها ابرقدرت جهان نیست بلکه یک قدرت در رده سایر قدرت‌های نوظهور جهانی است گفت: غرب همچنان برای اعمال فشار حداکثری علیه ملت‌ها و دولت‌های مستقل جهان تلاش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 19
کد خبر: ۶۷۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرلشکر سیدیحیی رحیم صفوی امشب در دیدار با فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به ظرفیت‌ها و موقعیت استراتژیک استان گیلان اظهار داشت: گردشگری یکی از ظرفیت‌های مهم و اثرگذار گیلان است.

 

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا موقعیت جغرافیایی گیلان را مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: این استان به دلیل همجواری با کشورهای حاشیه دریای خزر و دسترسی به این‌ دریا از نقش موثری در توسعه صادرات کشور برخوردار است.

 

سردار صفوی با بیان اینکه "امروز آمریکا تنها ابرقدرت جهان نیست بلکه یک قدرت در رده سایر قدرت‌های نوظهور جهانی است" خاطرنشان کرد: غرب همچنان برای إعمال فشار حداکثری علیه ملت‌ها و دولت‌های مستقل جهان تلاش می‌کند.

 

رحیم‌صفوی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به ظرفیت‌های داخلی در جهت توسعه ابراز داشت: توجه ویژه به ظرفیت‌های داخلی سبب می‌شود تا در 25 سال آینده، مازاد تولیدات خود را به کشورهای همسایه صادر کنیم.

 

سردار محمد عبدالله‌پور، فرمانده سپاه قدس استان گیلان نیز در این دیدار بهره‌مندی از ظرفیت‌های صادراتی کشور و تلاش برای موفقیت بیشتر در دیپلماسی اقتصادی را در گسترش انقلاب اسلامی در جهان موثر دانست و اظهار داشت: صادرات از جمله عوامل مهم در توسعه اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

 

عبدالله‌پور به نعمت‌ها و مواهب الهی بسیار در استان گیلان اشاره کرد و افزود: گیلان دارای مواهب الهی بسیار است که بهره‌مندی از آنها در توسعه استان‌ و به تبع آن در توسعه کشور موثر خواهد بود و لازم است که مسئولان استان به استفاده از این ظرفیت‌ها توجه ویژه داشته باشند.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار