بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

جولان کرونا در آمریکا

آمارهای اعلامی از ایالت‌های مختلف آمریکا نشان می‌دهد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور طی بیست‌وچهار ساعت گذشته شاهد افزایش ۱۹۲ هزار نفری بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 20
کد خبر: ۶۷۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با افزایش اعتراضات خیابانی و درگیری‌ها بین هواداران دو نامزد بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، شمار ابتلای روزانه به ویروس «کووید۱۹» در این کشور نیز رو به افزایش است.

 

برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع ۱۹۲,۱۸۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده که بیشترین میزان ابتلای روزانه در این کشور و تمام کشورهای جهان است.

 

بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز ۲,۰۶۵ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

 

بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به ویروس کووید۱۹ در آمریکا به ۱۲,۰۷۰,۷۱۲ نفر و تعداد قربانیان بر اثر این بیماری به ۲۵۸,۳۳۳ تن افزایش یافت.

 

آمار وبگاه ورلدامتر مقداری از آمار دانشگاه «جانز هاپکینز» از شمار مبتلایان و جان‌باختگان بیشتر است و دلیل آن نیز عدم اعلام آمار از سوی برخی ایالت‌های آمریکا از جمله نیویورک به «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری» این کشور موسوم به CDC است که به تبع در سایت جانز هاپکینز نیز درج نمی‌شود.

 

پیش از این، «تدروس آدانوم»، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت چندی پیش در جلسه‌ای درباره این بیماری در یکی از دفاتر سازمان ملل در ژنو گفته بود نیم‌کره شمالی زمان در برهه‌ای حساس از لحاظ مبارزه با بیماری همه‌گیر جهانی کووید۱۹ قرار دارد و کشورهای زیادی شاهد رشد تصاعدی بیماران هستند.

 

نمودار ابتلا و تلفات ویروس کرونا در حالی شیب صعودی تندی به خود گرفته که بامداد امروز (جمعه) تعداد کسانی که در جهان به این بیماری مبتلا شدند از ۵۷ میلیون نفر عبور کرد./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار