وضعیت آمریکا پس از اتمام ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

وضعیت آمریکا پس از اتمام ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ

یک رسانه آمریکایی در تحلیلی درباره وضعیت آمریکا پس از اتمام ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ نوشته این کشور از هر زمانی در نیم قرن گذشته پرتفرقه‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 20
کد خبر: ۶۷۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک رسانه آمریکایی در تحلیلی نوشته «جو بایدن»، نامزد پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا در حالی قدرت را در دست خواهد گرفت که آمریکا از هر زمان دیگر در نیم قرن گذشته، بیمارتر، از لحاظ اقتصادی ضعیف‌تر و از لحاظ فرهنگی و سیاسی، دو قطبی‌تر است.

 

پایگاه «پولیتیکو» در این تحلیل به بررسی این پرداخته که سیاست خارجی «جو بایدن» پس از ورود به کاخ سفید باید حائز چه ویژگی‌هایی باشد. این رسانه در تیتر خود نوشته است: «بایدن باید سیاست خارجی خود را برای دنیایی تدوین کند که آمریکا در آن حکمرانی نمی‌کند.»

 

این رسانه نوشته است: «دنیایی که بایدن به ارث خواهد برد، فاصله‌های زیادی با دنیای زمان حضور او در سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس کمیته روابط خارجی سنا در دهه ۱۹۹۰ دارد.»

 

در ادامه این مطلب آمده است: «دوران جهان یک قطبی برای آمریکا از خیلی وقت پیش به زباله‌دان تاریخ منتقل شده است. چین، به گفته پنتاگون، یک رقیب برابر [با آمریکا] است. سایر قدرت‌های کوچک و بزرگ اعم از روسیه، ایران و کره شمالی به آسانی قادرند آمال آمریکا را به شکست بکشانند. فضا به ندرت برای همکاری‌های بین‌المللی چالش‌انگیزتر از الان بوده است.»

 

پولیتیکو در ادامه خاظرنشان کرده شیوع بیماری همه‌گیر جهانی «کووید-۱۹» افول نظم بین‌المللی ایجادشده توسط آمریکا را تسریع کرده است.

 

در این تحلیل آمده است: «بیماری همه‌گیر جهانی، محدودیت‌های جهانی‌سازی و دیپلماسی چندجانبه را آشکار کرده و افول نظام بین‌المللی لیبرال را که آمریکا آن را ایجاد کرد، سرعت بخشیده است.»

 

پولیتیکو درباره شرایطی که جو بایدن در آن به ریاست‌جمهوری آمریکا خواهد رسید نوشته است: «رئیس‌جمهور بایدن، هدایت آمریکایی را در دست خواهد گرفت که از لحاظ جسمی بیمارتر، از لحاظ اقتصادی ضعیف‌تر و از لحاظ سیاسی و فرهنگی، دوقطبی‌تر از هر زمان دیگری در نیم قرن اخیر است.»/ فارس

ارسال نظر