تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

قصد ترامپ برای لغو حق شهروندی نوزادان با والدین غیرآمریکایی

قصد ترامپ برای لغو حق شهروندی نوزادان با والدین غیرآمریکایی رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد با صدور یک دستور اجرایی، اعطای حق شهروندی به نوزادانی که پدر و مادرشان آمریکایی نیستند را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه خبری - تحلیلی «هیل»، گزارش کرده که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی متوقف کردن اعطای حق شهروندی به نوزادانی است که پدر و مادرشان آمریکایی نیستند.

به نوشته این وبگاه خبری - تحلیلی، چندین تن از مقامات دولت ترامپ در حال بحث در خصوص این دستور اجرایی هستند تا قبل از بر‌گزاری مراسم تحلیف «جو بایدن» در بیستم ژانویه، این کار انجام شود.

بر اساس نوشته هیل، وزارت دادگستری آمریکا نیز با توجه به اینکه اعطای شهروندی به نوزادان برای هر سیاست جدیدی پیامد‌های قانونی خواهد داشت، درباره این مسئله به بحث و مشورت پرداخته‌ است.

گفته می‌شود که با امضای این دستور اجرایی به دست ترامپ این حق شهروندی دیگر به نوزادان مهاجران داده نمی‌شود.

اما برخی متخصصان گفته‌اند که این دستور اجرایی اگر به امضای ترامپ برسد به قانون تبدیل نمی‌شود؛ زیرا حق شهروندی تحت متمم چهاردهم قانون اساسی در آمریکا محفوظ است.

در حال حاضر هر بچه‌ای که در آمریکا متولد شود صرف نظر از اینکه پدر و مادرش آمریکایی باشند یا نباشند، به طور خودکار شهروند این کشور خواهد شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار