المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

تحریم ها کارزار فشار حداکثری است

تحریم ها کارزار فشار حداکثری است نماینده آمریکا در امور ایران در مصاحبه‌ای گفت از اهرم‌های فشار ایجاد شده علیه تهران در دوران دولت ترامپ باید برای دستیابی به توافقی بسیار بهتر از برجام استفاده شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «الیوت آبرامز» نماینده آمریکا در امور ایران روز جمعه گفت که آمریکا به دنبال درگیری با هیچ کشوری نیست اما هرگونه حمله به آمریکایی‌ها با واکنش بسیار قدرتمند مواجه خواهد شد.

 

وی که با شبکه خبری العربیه مصاحبه می‌کرد، گفت: «هرگونه واکنش آمریکا کاملا به رفتار جمهوری اسلامی بستگی خواهد داشت.»

 

آبرامز که پس از سفر به فلسطین اشغالی، عربستان سعودی و امارات این مصاحبه را انجام می‌داد افزود: «کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران تا هفته پایانی که رئیس جمهور در کاخ سفید حضور دارد ادامه خواهد یافت.»

 

آبرامز افزود: «برنامه تحریم‌ها به طور کلی ادامه خواهد یافت. ما هرگز تحریم‌ها را از پیش اعلام نمی‌کنیم اما این (تحریم‌ها در چارچوب) کارزار فشار حداکثری است.»

 

این مقام آمریکایی اضافه کرد: «تحریم‌های بیشتری در ماه‌های نوامبر و دسامبر خواهد بود بنابراین شما می‌توانید انتظار تحریم‌های بیشتری داشته باشید.»

 

نماینده آمریکا در امور ایران درباره از دست رفتن اهرم‌های فشاری که ترامپ با خروج از برجام بدست آورده هشدار داد و گفت: «اگر شما تلاش کنید که به برجام برگردید و خیلی ساده تمامی اهرم‌های فشار را کنار بگذارید، نتیجه برای آمریکا و تمامی دوستان و شرکا در منطقه و تمامی همسایگان ایران مایه تاسف خواهد بود.»

 

سخنان وی اشاره به قصد «جو بایدن» برای بازگشت به برجام دارد. آبرامز در همین ارتباط گفت: «دیدگاه ما این است اهرم‌های فشار اینجا وجود دارد و آمریکا باید از آن استفاده کند تا توافق بسیار بهتری از برجام بدست آید.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار