شرط نامزد احتمالی وزارت خارجه در دولت بایدن برای حمایت از بازگشت به برجام-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

شرط نامزد احتمالی وزارت خارجه در دولت بایدن برای حمایت از بازگشت به برجام

نامزد احتمالی جو بایدن برای تصدی پست وزارت خارجه گفت که از بازگشت آمریکا به برجام حمایت می‌کند، به شرطی که راهی برای محدود کردن برنامه موشکی و حمایت ایران از گروه‌های نیابتی‌اش در منطقه ایجاد شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کریس کونز» عضو سنای آمریکا که یکی از گزینه‌های احتمالی تصدی وزارت خارجه در دولت جو بایدن است، گفت که از بازگشت آمریکا به توافق هسته‌‌ای با ایران حمایت می‌کند.

 

وی به خبرگزاری رویترز گفت که تنها در صورتی از بازگشت به برجام حمایت خواهد کرد که چنین توافقی زمینه محدود کردن برنامه موشکی ایران و حمایت تهران از نیرو‌های نیابتی‌اش در منطقه را فراهم کند.

 

عضو سنای آمریکا و نامزد احتمالی جو بایدن برای تصدی پست وزارت خارجه افزود: پیش از آنکه از بازگشت به برجام حمایت کنم، آمریکا باید به دنبال راهی برای اعمال محدودیت بر برنامه موشکی ایران و حمایت این کشور از گروه‌های نیابتی خود در منطقه باشد.

 

دونالد ترامپ در روز هشتم می 2018 (18 اردیبهشت 97) از توافق هسته ای با ایران به صورت یک طرفه خارج شد و در چارچوب اعمال سیاست «فشار حداکثری» به تحریم ایران اقدام کرد؛ سیاستی که در برابر «مقاومت حداکثری» ایران شکست خورده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار