جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

شرط نامزد احتمالی وزارت خارجه در دولت بایدن برای حمایت از بازگشت به برجام

نامزد احتمالی جو بایدن برای تصدی پست وزارت خارجه گفت که از بازگشت آمریکا به برجام حمایت می‌کند، به شرطی که راهی برای محدود کردن برنامه موشکی و حمایت ایران از گروه‌های نیابتی‌اش در منطقه ایجاد شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  «کریس کونز» عضو سنای آمریکا که یکی از گزینه‌های احتمالی تصدی وزارت خارجه در دولت جو بایدن است، گفت که از بازگشت آمریکا به توافق هسته‌‌ای با ایران حمایت می‌کند.

 

وی به خبرگزاری رویترز گفت که تنها در صورتی از بازگشت به برجام حمایت خواهد کرد که چنین توافقی زمینه محدود کردن برنامه موشکی ایران و حمایت تهران از نیرو‌های نیابتی‌اش در منطقه را فراهم کند.

 

عضو سنای آمریکا و نامزد احتمالی جو بایدن برای تصدی پست وزارت خارجه افزود: پیش از آنکه از بازگشت به برجام حمایت کنم، آمریکا باید به دنبال راهی برای اعمال محدودیت بر برنامه موشکی ایران و حمایت این کشور از گروه‌های نیابتی خود در منطقه باشد.

 

دونالد ترامپ در روز هشتم می 2018 (18 اردیبهشت 97) از توافق هسته ای با ایران به صورت یک طرفه خارج شد و در چارچوب اعمال سیاست «فشار حداکثری» به تحریم ایران اقدام کرد؛ سیاستی که در برابر «مقاومت حداکثری» ایران شکست خورده است.

ارسال نظر