پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

روسیه: شورای حکام آژانس درباره ایران منتظر تحولات 2021 هستند

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی بحث درباره راستی‌آزمایی در ایران در جلسه ماه نوامبر شورای حکام آژانس را آرام توصیف کرد و افزود بسیاری از اعضای این نهاد منتظرند ببینند روند اتفاقات در سال 2021 چه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در توییتی به توصیف فضای جلسه ماه نوامبر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ارتباط با ایران پرداخت.

وی در این خصوص نوشت: بحث درباره راستی‌آزمایی در ایران در جلسه نوامبر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نسبتاً آرام بود. بسیاری درباره انحراف‌های تهران از تعهدات برجامی (کاهش تعهدات) ابراز نگرانی کردند، اما کسی تلاش نکرد وضعیت را بدتر کند.

دیپلمات روس افزود: به نظر می‌رسد کشورها می‌خواهند ببینند روند اتفاقات در سال ۲۰۲۱ چه خواهد بود.

رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه طی یک کنفرانس خبری از ایران درخواست کرد تا درباره فعالیت‌های اعلام نشده هسته‌ای خود به آژانس شفاف‌سازی کند.

وی با توجه به برخی ادعاها مبنی بر وجود ذرات اورانیوم در مکانی در ایران که به آژانس اعلام نشده، گفت: «ایران همچنان باید به طور کامل و به سرعت درباره فعالیت‌هایی که در مکان اعلام نشده به آژانس انجام می‌دهد، توضیح دهد تا نگرانی‌ها درباره صحت و کامل بودن توافقات پادمانی برطرف شود. ایران باید اطلاعات موثقی به آژانس ارائه دهد».

جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز ۴ شهریورماه اعلام کردند به توافقی برای تقویت همکاری‌ها و جلب اعتماد متقابل جهت تسهیل اجرای کامل موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی به آن دست پیدا کرده‌اند.

در این بیانیه تصریح شده بود «ایران به طور داوطلبانه به دو مکان مشخص شده توسط آژانس دسترسی داده و فعالیت‌های راستی آزمایی آژانس را برای حل و فصل این موضوعات تسهیل خواهد کرد.»

بر اساس این بیانیه مقرر شد آژانس هیچ سؤال دیگری از ایران و هیچ درخواستی برای دسترسی به مکان‌هایی فراتر از آنچه که توسط ایران تحت موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی اظهار شده‌اند، نداشته باشد.

در توافقنامه ایران و آژانس تصریح شده بود طرفین بر سر تاریخ‌های مربوط به این دسترسی‌ها توافق کرده‌اند.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش فصلی خود که ۱۴ شهریورماه منتشر شد اعلام کرد که  ایران اجازه دسترسی به یکی از این دو سایت را برای نمونه‌برداری‌های محیطی داده و دسترسی به سایت دوم نیز طی روزهای آینده اعطا خواهد شد.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار