جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

انتقاد رافائل گروسی از خروج ترامپ از برجام/ ایران خواستار امنیت و ثبات در سراسر دنیا است

انتقاد رافائل گروسی از خروج ترامپ از برجام/ ایران خواستار امنیت و ثبات در سراسر دنیا است مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه ایران خواستار امنیت و ثبات در سراسر دنیا است از خروج آمریکا از برجام انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 16
کد خبر: ۷۰۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مصاحبه‌ای امروز چهارشنبه از خروج دولت آمریکا از برجام انتقاد کرد. او در این مصاحبه همچنین گفته که ایران خواستار امنیت و ثبات در سراسر دنیا است.

گروسی در مصاحبه با شبکه خبری «سی‌بی‌اس» گفت: «ایران دارد برنامه هسته‌ایش را پیش می‌برد. همان‌طور که می‌دانید، این اتفاق در خلأ رخ نداده، بلکه در چارچوب توافقی انجام می‌شود که در سال ۲۰۱۵ به امضای گروه ۱+۵ رسیده است.»

وی اضافه کرد: «به خاطر دارید که ایالات متحده دو سال پیش، در سال ۲۰۱۸ از این توافق خارج شد و ایران در پاسخ به آن تصمیم گرفت به تدریج پایبندی‌اش به این توافق ا لغو کند.»

رافائل گروسی گفت: «آژانس بین‌المللی هنوز برای گزارش دادن آنچه در ایران اتفاق می‌افدتد در این کشور حضور دارد. آینده تا حد زیادی به این بستگی دارد که کشورهای طرف این توافق در هفته‌ها و ماه‌های بعدی چه تصمیمی بگیرند. اطمینان دارم بعد از روی کار آمدن دولت جدید در واشنگتن، فعالیت‌های تازه‌ای در این حوزه اتفاق خواهد افتاد و امید دارم عوامل دیگر در کنار هم قرار گیرند تا مذاکره حاصل شود.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار