کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

خطیب زاده: سفر ظریف به روسیه و آذربایجان به تعویق افتاد

خطیب زاده: سفر ظریف به روسیه و آذربایجان به تعویق افتاد سخنگوی وزارت امور خارجه از تعویق سفر این هفته ظریف به مسکو و باکو به خاطر شرکت در برنامه فوق‌العاده هیأت دولت برای برگزاری جلسات صبح و عصر بودجه در هفته جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر امروز (شنبه) از تعویق سفر این هفته محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به روسیه و جمهوری آذربایجان خبر داد.

وی علت تعویق برنامه سفر هفته جاری ظریف به مسکو و باکو را برنامه فوق‌العاده هیأت دولت برای برگزاری جلسات صبح و عصر بودجه طی هفته جاری و ضرورت حضور کلیه وزرا و اعضای کابینه در این نشست‌ها و جلسات ذکر کرد.

براساس اعلام قبلی سخنگوی وزارت امور خارجه، قرار بود وزیر امور خارجه کشورمان دوشنبه و سه شنبه هفته جاری سفری به روسیه و جمهوری آذربایجان داشته باشد و در  این سفرها درباره قره باغ، تحولات منطقه و مناسبات دوجانبه به رایزنی بپردازد.(اینجا بخوانید)

خطیب زاده همچنین در گفت‌وگویی با خبرنگار فارس (+) گفته بود که سفر به ارمنستان نیز در دستورکار ظریف قرار دارد ولی با توجه به تغییرات در سطح وزیر امور خارجه این کشور و در جریان بودن استقرار همتای ارمنی ظریف که به تازگی معرفی شده است، تاکنون سفر به ارمنستان تنظیم نشده است. 

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز (پنجشنبه) ۲۹ آبان ماه گفته بود که ظریف و «سرگئی لاوروف» وزرای خارجه ایران و روسیه در تاریخ ۲۳ نوامبر (دوشنبه سوم آذرماه) در مسکو با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی درگیری‌های اخیر در منطقه مورد مناقشه قره باغ طرحی را برای حل این مناقشه ارائه داد که سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران اوایل آبان ماه در سفری به چهار کشور منطقه (جمهوری آذربایجان، روسیه، ارمنستان و ترکیه) این طرح را به مقامات این کشورها ارائه کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار