۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی

خطیب زاده: سفر ظریف به روسیه و آذربایجان به تعویق افتاد

سخنگوی وزارت امور خارجه از تعویق سفر این هفته ظریف به مسکو و باکو به خاطر شرکت در برنامه فوق‌العاده هیأت دولت برای برگزاری جلسات صبح و عصر بودجه در هفته جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 21
کد خبر: ۶۷۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر امروز (شنبه) از تعویق سفر این هفته محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به روسیه و جمهوری آذربایجان خبر داد.

وی علت تعویق برنامه سفر هفته جاری ظریف به مسکو و باکو را برنامه فوق‌العاده هیأت دولت برای برگزاری جلسات صبح و عصر بودجه طی هفته جاری و ضرورت حضور کلیه وزرا و اعضای کابینه در این نشست‌ها و جلسات ذکر کرد.

براساس اعلام قبلی سخنگوی وزارت امور خارجه، قرار بود وزیر امور خارجه کشورمان دوشنبه و سه شنبه هفته جاری سفری به روسیه و جمهوری آذربایجان داشته باشد و در  این سفرها درباره قره باغ، تحولات منطقه و مناسبات دوجانبه به رایزنی بپردازد.(اینجا بخوانید)

خطیب زاده همچنین در گفت‌وگویی با خبرنگار فارس (+) گفته بود که سفر به ارمنستان نیز در دستورکار ظریف قرار دارد ولی با توجه به تغییرات در سطح وزیر امور خارجه این کشور و در جریان بودن استقرار همتای ارمنی ظریف که به تازگی معرفی شده است، تاکنون سفر به ارمنستان تنظیم نشده است. 

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز (پنجشنبه) ۲۹ آبان ماه گفته بود که ظریف و «سرگئی لاوروف» وزرای خارجه ایران و روسیه در تاریخ ۲۳ نوامبر (دوشنبه سوم آذرماه) در مسکو با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی درگیری‌های اخیر در منطقه مورد مناقشه قره باغ طرحی را برای حل این مناقشه ارائه داد که سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران اوایل آبان ماه در سفری به چهار کشور منطقه (جمهوری آذربایجان، روسیه، ارمنستان و ترکیه) این طرح را به مقامات این کشورها ارائه کرد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر