توضیحات در باره اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی برای طرح معیشتی-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

توضیحات در باره اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی برای طرح معیشتی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی برای تامین منابع مالی طرح معیشتی را غیر قابل انجام دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ قادری با بیان اینکه وصول مالیات از تراکنش های بانکی برای تامین منابع مالی طرح معیشتی عملیاتی نیست، گفت: این پیشنهاد باعث می‌شود مردم دو بار مالیات پرداخت کنند.

 

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هر اقدامی که حضور مردم در شبکه بانکی را کاهش دهد مورد تایید بوده و باید حمایت شود، افزود: با پیشنهاد مذکور مردم ترجیح می دهند اقدامات بانکی خود را با حضور در شعبه انجام دهند که این مغایر بانکداری الکترونیک بوده و در شرایط فعلی به صلاح نیست.

 

وی با بیان اینکه باید تراکنش‌های بانکی که در بستر اینترنت انجام می‌شود رایگان باشد تا مردم به سمت استفاده از فناوری های الکترونیک در بخش بانکی حرکت کنند، تصریح کرد: باید این نوع مالیات ها در مسیر مراجعه حضوری افراد به شعب وضع شود.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه باید زمینه توسعه بانکداری الکترونیک هر چه بیشتر فراهم شود، گفت: بانک مرکزی باید مشوق های را برای مردم در مسیر جلوگیری از خروج منابع از شبکه بانکی در نظر بگیرد.

 

قادری افزود: هر اقدامی در مسیر تغییر در شیوه بانکداری باید منوط به این مهم باشد که بانکداری الکترونیک همپای دیگر کشورها در ایران نیز توسعه یابد. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی طبق پیشنهاد مذکور به صلاح نبوده و پیگیری نیز نمی شود.

منبع: ایبنا

ارسال نظر