عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

پامپئو: دسترسی ایران به درآمدهای نفتی را محدود کردیم

پامپئو: دسترسی ایران به درآمدهای نفتی را محدود کردیم وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد تحریم‌های این کشور توانسته مانع از دسترسی مستقیم ایران به 70 میلیارد دلار درآمد نفتی شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد، تحریم‌ها توانسته‌اند دسترسی ایران به درآمد‌های نفتی را محدود کند.

 

پایگاه اینترنتی این وزارتخانه روز چهارشنبه به نقل از پامپئو نوشت: «از ماه می سال ۲۰۱۸ (خروج آمریکا از برجام) مانع از دسترسی مستقیم ایران به بیش از ۷۰ میلیارد دلار درآمد نفتی شدیم و ممانعت از این دستیابی را ادامه خواهیم داد تا از دسترسی به سالانه ۵۰ میلیارد دلار از سوی ایران جلوگیری کنیم».

 

پامپئو مدعی شد: «این تحریم‌ها بخشی از فشار برای ایجاد خاورمیانه جدید است، کشورهایی که از عواقب خشونت‌های ایران رنج برده‌اند متحد کرده و منطقه‌ای آرام‌تر و با ثبات‌تر از قبل را دنبال می‌کند».

 

در ادامه این ادعاهای نخ‌ نما آمده است: «کاهش این فشار، انتخابی خطرناک است و همکاری‌های جدید برای ایجاد صلح در منطقه را تضعیف و جمهوری اسلامی را تقویت می‌کند».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در توجیه این ادعا می‌افزاید: «در این مورد بحثی نیست که تعلیق تحریم‌ها برای تأمین تروریسم از سوی ایران به چه معناست: ایران از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ از رفع تحریم‌ها که از طریق برجام میسر شد بهره جسته و هزینه‌های دفاعی خود را بیش از ۳۰ درصد افزایش داد».

 

رئیس‌جمهور آمریکا بعد از خروج از برجام وعده داده بود با پیگیری سیاست فشار حداکثری، ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد. در حالی که بیش از دو سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

 

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند. از سوی دیگر بسیاری از تحلیلگران آمریکایی با ارائه شواهدی اذعان کرده‌اند سیاست‌ فشار‌ حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران شکست خورده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار