هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

پامپئو:ایران عامل بی ثباتی منطقه است/سیاست فشار حداکثری و انزوای ایران رویکردی درست بود

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که این کشور قصد دارد تا سیاست « فشار حداکثری» برای منزوی کردن ایران را حفظ کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 22
کد خبر: ۶۷۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا گفت که «سیاست مماشات» با ایران زیان آور خواهد بود. وی همچنین افزود که ارزیابی میزان حضور نیروهای آمریکایی در منطقه بر اساس «تهدیدات امروز است، نه 20 سال پیش».

پامپئو در آخرین روز سفر 10 روزه‌اش به آسایی غربی و در مصاحبه با «نشنال» در ابوظبی مدعی شد که استراتژی امنیت ملی و سیاست خارجی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا «واقع بینانه» است، و برای دفاع از شهروندان آمریکا میتواند در سراسر دنیا نیرو داشته باشد.

وی اضافه کرد که تعهد خودش و ترامپ برای ارائه نتیجه بر مبنای دکترین «اول آمریکا» است و گفت: «نیاز است که آمریکا از نظر اقتصادی، دیپلماتیک و در صورت لزوم نظامی، آمادگی آن را داشته باشد که خودش را درگیر کند.»

پامپئو همچنین با تکرار این ادعا که ایران عامل بی ثباتی منطقه است مدعی شد که اسرائیل می تواند شریک بهتری برای کشورهای خلیج فارس باشد.

وی افزود که دولت ترامپ از طریق سیاست فشار حداکثری جلوی پرداخت میلیاردها دلار از منابع مالی ایران را گرفته است.

علاوه بر این پامپئو اضافه کرد بخشی از استراتژی دولت فعلی آمریکا گسترش و تشدید تحریم ها علیه دشمنان این کشور است که به ویژه با ایران همسو هستند.

وی در بخشی از این گفت‌وگو گفت که آمریکا ائتلافی بزرگ ایجاد کرده که تشخیص داد تهدید از جانب ایران است و توانسته بازدارندگی واقعی ایجاد کند و همچنین اضافه کرد: «ما حداکثر تلاش خود را کرده‌ایم تا نتایج خوبی برای مردم عراق حاصل کنیم. بنابراین، برای هر کشوری ما مجموعه ای از سیاست‌ها را در پیش گرفتیم و انزوای ایران رویکردی درست بود.»

وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به گزارش هفته گذشته درباره بررسی اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران، آیا حمله‌ای در نظر گرفته شده است، بطور مختصر گفت که رئیس جمهور آمریکا هر اقدامی برای اطمینان از امنیت آمریکایی‎ها لازم باشد انجام می دهد و چهار سال سیاست دولت وی همین بوده است.

وی در این مصاحبه با حمایت از حضور نیروهای آمریکا در عراق، به تداوم حضور نیروهای ناتو در این کشور اشاره کرد. پمپئو همچنین درباره ادامه حضور نیروهای آمریکایی در افغانستان گفت که دونالد ترامپ قصد دارد نیروهای این کشور را در خاک افغانستان به 2500 نفر کاهش دهد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار