دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

بازداشت 3 نفر به دلیل نزدن ماسک در کهگیلویه و بویراحمد

دادستان دنا کهگیلویه و بویراحمد در یک بازدید میدانی به همراه مأمورین کلانتری از سطح شهر، دستور بازداشت و جلب سه نفر از شهروندان سی سختی که ماسک نزده بودند را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر به دلیل ساده انگاری کرونا و بی‌خیالی عده ای از مردم، دادستان دنا شخصا به خیابان های شهر سی‌سخت آمد و با آن دسته افردادی که از ماسک استفاده نمی‌کردند برخورد شد.

غریب‌پور دادستان شهرستان دنا با همکاری کلانتری شهر سی‌سخت برای بازدید میدانی به سطح شهر آمد و از نزدیک شاهد عملکرد مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی بود و البته با تعدادی از شهروندان که از ماسک استفاده نمی کردند برخورد شد.

در همین راستا دادستان دنا تعداد 3 نفر از شهروندان سی سختی را که از ماسک استفاده نمی کردند و با دهن کجی به دستورالعمل‌ها در سطح شهر تردد می‌کردند برخورد کرد و دستور بازداشت آنها را به کلانتری صادر کرد که بلافاصله مأمورین کلانتری آنها را به بازداشتگاه انتقال دادند.

دادستان دنا در گفت‌وگو با فارس گفت: دادستانی دنا با کلیه کسانی که به هر نحوی بخواهند سلامت عمومی مردم را به خطر بیندازند برخورد خواهد کرد.

دادستان دنا گفت: از این پس هر شخصی که در اماکن عمومی و خیابان‌های شهر سی‌سخت و پاتاوه قصد عبور و مرور داشته باشد و از ماسک استفاده نکند به خاطر تهدید علیه سلامت بهداشت عمومی بازداشت و روانه زندان خواهد شد.

غریب‌پور عنوان کرد: کسانی که قصد برگزاری مجالس عروسی و عزا دارند بدانند که در این شرایط حاد کرونایی با این کارشان در حال تقسیم مرگ بین بستگان و دوستان خود هستند و ما هم با برگزار کنندگان جشن های عروسی و عزا به صورت گسترده و بیرون از چارچوب‌های قانونی و دستورالعمل‌ها برخورد قاطع خواهیم کرد و بانیان مجالس را به زندان خواهیم انداخت.

عصر ایران

ارسال نظر