ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی:خبر سفر نتانیاهو به عربستان نباید درز می‌کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از نخست‌وزیر این رژیم بخاطر درز خبر سفر به عربستان به رسانه‌ها انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر به دنبال رسانه‌ای شدن سفر اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به عربستان، وزیر جنگ این رژیم از درز این خبر از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رسانه‌ها انتقاد کرد.

به نوشته روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم اسرائیل دوشنبه شب از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم به دلیل انتشار اخبار دیدار روز یکشنبه خود با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد آل‌سعود انتقاد کرد.

به نوشته این منبع خبری، این دیدار از سوی «یووال گالانت» از اعضای حزب لیکود و مقامات عربستانی در گفت‌وگو با روزنامه «وال استریت ژورنال» تایید شد. نتانیاهو، پیشتر، گانتز را  در جریان توافق عادی‌سازی روابط با امارات و بحرین نیز قرار نداده بود.

علی‌رغم گزارش‌ رسانه‌های مختلف، وزیر امور خارجه عربستان سعودی با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر دیدار ولی‌عهد رژیم سعودی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

خبرگزاری رویترز نیز در این خصوص گزارش داد که نتانیاهو در نشست حزب لیکود از ارائه توضیحات درباره صحت داشتن ماجرای دیدار با ولی‌عهد سعودی در خاک عربستان طفره رفته و به سؤال پاسخ نداده است.

گفته می‌شود در این سفر «یوسی کوهن» رئیس دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) نتانیاهو را همراهی کرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده