پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

وال‌استریت‌ژورنال: نتانیاهو و بن‌سلمان به توافق نرسیدند

منابع خبری در گفت‌وگو با یک روزنامه آمریکایی مدعی شده‌اند در دیدار محرمانه میان نخس‌وزیر رژیم صهیونیستی و ولیعهد سعودی توافقی میان دو طرف حاصل نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر یک روزنامه آمریکایی امروز دوشنبه گزارش داده «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی در دیدار خود درباره ایران و عادی‌سازی روابط صحبت کردند. 

این رسانه گزارش داده توافقی میان دو طرف حاصل نشد. 

 

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار