افزایش ناگهانی قیمت محصولات اپل آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد

ناقلان بدون علامت کرونا را چگونه بشناسیم؟

ناقلان بدون علامت کرونا را چگونه بشناسیم؟ یک متخصص بیماری‌های عفونی عنوان کرد: ناقلان بدون علامت در همه دنیا وجود دارند و مختص ایران نیست؛ اینکه ما بیاییم تمام مردم را اسکرین کنیم تا ناقلان بدون علامت را شناسایی کنیم صرفه اقتصادی ندارد بلکه ما به افراد جامعه خود مراقبتی را توصیه می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود امیری متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: ناقلان بدون علامت کرونا ویروس افرادی هستند که در ترشحات دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی خود عامل ویروس را دارند، اما علائم بالینی ندارند و این افراد در یک آزمایش معمولی که به صورت روتین انجام می‌شود و در PCR، به وجود ویروس در دستگاه تنفسی پی می‌برند.

 

 وی با بیان اینکه این افراد از نظر اپیدمیولوژی و انتقال بیماری خیلی مهم هستند، افزود: به دلیل اینکه این افراد به مدت حداقل ۱۴ روز می‌توانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند؛ در نتیجه ناقلان بدون علامت را باید جداسازی کنیم و بگوییم در خانه به مدت دو هفته استراحت کنند، دستان خود را مرتب بشویند و از ماسک و دستکش استفاده کنند.

 

امیری تصریح کرد: متأسفانه در ایران تعداد زیادی از این افراد به خانه می‌روند و مدت ۱۴ روز فکر می‌کنند باید با اعضای دیگر خانواده ارتباط داشته باشند و در این شرایط همه اعضای خانواده را به ویروس آلوده می‌کنند.

 

این متخصص بیماری‌های عفونی عنوان کرد: ناقلان بدون علامت در همه دنیا وجود دارند و مختص ایران نیست؛ اینکه ما بیاییم تمام مردم را اسکرین کنیم تا ناقلان بدون علامت را شناسایی کنیم صرفه اقتصادی ندارد بلکه ما به افراد جامعه خود مراقبتی را توصیه می‌کنیم.

 

وی تأکید کرد: به همه افراد می‌گوییم شما فکر کنید فردی که در مترو اتوبوس قرار دارد ممکن است ناقل ویروس باشد؛ در نتیجه باید از ماسک استفاده کنیم، اگر به سطوح مختلف دست زدیم دستمان را با آب و صابون بشوییم و اگر امکان داشت در مترو فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم.

 

امیری بیان کرد: اگر هر فردی این سه کار مهم را انجام دهد، هیچ مشکلی پیدا نخواهد کرد، اما بر عکس اگر این موارد مهم را رعایت نکند و بیان کند، چون دولت همه ناقلان را شناسایی نمی‌کند من نیز این مسائل را رعایت نمی‌کنم، دچار این بیماری خواهد شد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار