دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

ناقلان بدون علامت کرونا را چگونه بشناسیم؟

یک متخصص بیماری‌های عفونی عنوان کرد: ناقلان بدون علامت در همه دنیا وجود دارند و مختص ایران نیست؛ اینکه ما بیاییم تمام مردم را اسکرین کنیم تا ناقلان بدون علامت را شناسایی کنیم صرفه اقتصادی ندارد بلکه ما به افراد جامعه خود مراقبتی را توصیه می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود امیری متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: ناقلان بدون علامت کرونا ویروس افرادی هستند که در ترشحات دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی خود عامل ویروس را دارند، اما علائم بالینی ندارند و این افراد در یک آزمایش معمولی که به صورت روتین انجام می‌شود و در PCR، به وجود ویروس در دستگاه تنفسی پی می‌برند.

 

 وی با بیان اینکه این افراد از نظر اپیدمیولوژی و انتقال بیماری خیلی مهم هستند، افزود: به دلیل اینکه این افراد به مدت حداقل ۱۴ روز می‌توانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند؛ در نتیجه ناقلان بدون علامت را باید جداسازی کنیم و بگوییم در خانه به مدت دو هفته استراحت کنند، دستان خود را مرتب بشویند و از ماسک و دستکش استفاده کنند.

 

امیری تصریح کرد: متأسفانه در ایران تعداد زیادی از این افراد به خانه می‌روند و مدت ۱۴ روز فکر می‌کنند باید با اعضای دیگر خانواده ارتباط داشته باشند و در این شرایط همه اعضای خانواده را به ویروس آلوده می‌کنند.

 

این متخصص بیماری‌های عفونی عنوان کرد: ناقلان بدون علامت در همه دنیا وجود دارند و مختص ایران نیست؛ اینکه ما بیاییم تمام مردم را اسکرین کنیم تا ناقلان بدون علامت را شناسایی کنیم صرفه اقتصادی ندارد بلکه ما به افراد جامعه خود مراقبتی را توصیه می‌کنیم.

 

وی تأکید کرد: به همه افراد می‌گوییم شما فکر کنید فردی که در مترو اتوبوس قرار دارد ممکن است ناقل ویروس باشد؛ در نتیجه باید از ماسک استفاده کنیم، اگر به سطوح مختلف دست زدیم دستمان را با آب و صابون بشوییم و اگر امکان داشت در مترو فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم.

 

امیری بیان کرد: اگر هر فردی این سه کار مهم را انجام دهد، هیچ مشکلی پیدا نخواهد کرد، اما بر عکس اگر این موارد مهم را رعایت نکند و بیان کند، چون دولت همه ناقلان را شناسایی نمی‌کند من نیز این مسائل را رعایت نمی‌کنم، دچار این بیماری خواهد شد./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار