روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد

مردانی:مشکلات گوارشی از علایم بیماری کروناست

عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: مسمومیت غذایی و مشکلات گوارشی می‌تواند از علایم بیماری کرونا باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 30
کد خبر: ۸۲۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر مسعود مردانی عضو کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به بروز علایم جدید کرونا در دنیا اظهار کرد: بر اساس مطالعات انجام گرفته بیماری کرونا در حال جهش های مختلفی در هر زمان است و این مسئله موضوع جدیدی در خصوص ویروس کرونا محسوب نمی شود.

او ادامه داد: در حال حاضر یکی از علامت های جدید بروز بیماری کرونا ایجاد مشکلات گوارشی و ضعف و بی حالی است به طوری که اگر افرادی دچار استفراغ، اسهال و حتی تهوع شدند بعد از بررسی مسمومیت غذایی این امکان وجود دارد که این علائم از عوارض ابتلای افراد به بیماری کرونا محسوب شود.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا تصریح کرد: مشکلات گوارشی مانند مسمومیت غذایی می تواند از علایم ویروس کرونای انگلیسی با نوع قبلی آن باشد و افراد در صورت مشاهده عوارضی مانند استفراغ و اسهال باید به پزشک مراجعه کرده تا در صورت ابتلا به بیماری کرونا مراحل درمان بیماران هرچه سریع تر شروع شود.

مردانی تاکید کرد: متاسفانه وضعیت کشور در زمینه بیماری کرونای انگلیسی خوب نیست و میزان موارد مراجعه کنندگان و بیماران بستری در مراکز درمانی رو به افزایش است. دورهمی ها و سفرهای نوروزی باعث افزایش میزان موارد بستری و ابتلا در کشور شده است.

او گفت: مردم باید دستورالعمل‌های بهداشتی را به طور دقیقی رعایت و در هنگام خروج از منزل حتما از ماسک استفاده کنند؛ متاسفانه مردم کرونا را عادی فرض کرده اند و شلوغی جاده ها و سطح شهر این موضوع را تایید می کند.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا ادامه داد: در حال حاضر دید و بازدیدها، دورهمی و ترددهای غیرضروری در سطح شهر باعث افزایش میزان موارد ابتلای افراد به بیماری کرونا و به خصوص ویروس جهش یافته در جامعه می شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار