ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

چه کسانی دچار سردرد کرونایی می‌شوند؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: براساس آمارها و مطالعات، در زمان ابتلا به کرونا ، سردرد بیشتر در زنان، جوانان و کسانی که سابقه قبلی سردرد دارند، بروز می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 20
کد خبر: ۸۴۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر دکتر منصوره تقاء، استاد نورولوژی بیمارستان این بیمارستان افزود: سردرد در روزهای اول بیماری معمولا در کسانی که قرار است بیماری خفیفتری داشته باشند، دیده می شود. معمولا داشتن سردرد در روزهای اول بیماری نشانه خوبی است که حاکی از خفیف تر بودن بیماری است.

وی ادامه داد: داروهای معمول پیشگیری از میگرن تداخلی با درمان و داروهای تجویزی در بیماری کرونا ندارند و لازم است در دوران بیماری ادامه پیدا کنند، مگر شدت بیماری و شرایط خاص اجازه مصرف آنها را ندهد. قطع ناگهانی داروهای پیشگیری کننده خود باعث برگشت سردرد قدیمی است.

تقاء به انواع سردردهای شایع در زمان ابتلا به کرونا اشاره کرد و گفت: سردرد در روزهای اول ابتلا به ویروس مشابه ایجاد سردرد به علت آنفلوانزا یا سایر ویروس ها است در این زمان همراهی علائم گوارشی، اسهال و بی اشتهایی که منجر به کاهش آب بدن می شود احتمال بروز سردرد را بیشتر می کند، به همین منظور مراقبت از نظر دریافت مایعات کافی به بدن و تنظیم سطح سدیم و پتاسیم از اهمیت ویژه برخوردار است.

وی اظهار داشت: گاهی سردرد قبل از بروز دیگر علائم ابتلا به عفونت کرونا بروز پیدا می کند و در موارد کمی تنها علامت بیماری است. لذا توصیه می شود اگر در فردی که در ارتباط با بیمار مبتلا به کرونا بوده، سردرد جدید یا شدیدی بروز کند، احتمال ابتلا به بیماری را در نظر داشته باشد و مراقبت های پیشگیرانه از نظر ابتلا دیگران را رعایت نماید.

استاد نورولوژی بیمارستان سینا بیان داشت: کسانی که سابقه سردرد میگرنی دارند، بیشتر احتمال دارد در صورت ابتلا به کرونا، سردرد بگیرند.

وی، اضطراب و ترس از کرونا را خود یکی از علل ایجاد سردرد در مبتلایان به بیماری اعلام کرد و گفت: با تلاش برای آرامش، اعتماد به کادر درمان و ارتباطات معنوی می توان بر آنها غلبه کرد. گاهی نیاز به مصرف داروی آرامبخش با تجویز پزشک است./خبرهای فوری

ارسال نظر
آخرین اخبار