جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر
«یادداشت اختصاصی» حجت الاسلام سهراب مظفری میانجی؛ نماينده آیات عظام شبیری زنجانی و علوی گرگانی؛

بسیج پیشتاز همه عرصه هاست

بی تردید در هفته بسیج باید از عملکرد گذشته و حال بسیج تجلیل شود و اینکه با آموزش و اطلاع رسانی لازم توده مردم از این موضوع آگاه شوند که خدمات بسیج تنها بعد نظامی را شامل نمی شود، بلکه بسیج در همه ی عرصه های فرهنگی و اجتماعی حتی در حوادث غیر مترقبه و رخدادهای طبیعی مثل زلزله و سیل که نیاز به کمک عمومی افزایش یافته، پیش از همه ی نهادها در کنار مردم بوده حتی در مورد بیماری کرونا هم بسیج در دفاع از جان و سلامت مردم حتی تا پای جان پیش رفته است.
حجت الاسلام سهراب مظفری میانجی؛ نماينده آیات عظام شبیری زنجانی و علوی گرگانی
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۱۸۴

بسیج پیشتاز همه عرصه هاست

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ برای بزرگداشت و به تصویر کشیدن چهره گرانقدر بسیج از جمله معروف بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) استقبال می کنم که فرمودند: بسیج لشکر مخلص خداست. با کمی تامل در این جمله متوجه می شویم که تعریف حضرت امام در خصوص بسیج مبالغه نیست، بلکه عین واقعیت است.


با بررسی مجاهدت ها و از جان گذشتگی های بسیج در دوران هشت سال دفاع مقدس متوجه می شویم در وجود بسیجیان ایمان، عمل صالح، استواری در اعتقاد، مقاومت در رفتار نیک و... به شدت موج می زند.


بسیجیان به شدت معتقد به فرامین قرآن کریم، ائمه و بزرگان دین هستند. آنها حقیقتا قاطعانه از جان و وطن ملت ایران در برابر دسيسه ها و توطئه های دشمن دفاع کردند چرا که نیروهای مخلص بسیج معتقد هستند که پاداش عمل شان را در قیامت خواهند دید، کما اینکه این موضوع در قرآن کریم وعده داده شده که قیامت روزی است که صداقت صادقان به آنها سود می بخشد. باور به این موضوع است که بسیج را از عمق جان به خدمت گذاری و جان افشانی برای اسلام و میهن همواره آماده کرده است. بی تردید در هفته بسیج باید از عملکرد گذشته و حال بسیج تجلیل شود و اینکه با آموزش و اطلاع رسانی لازم توده مردم از این موضوع آگاه شوند که خدمات بسیج تنها بعد نظامی را شامل نمی شود، بلکه بسیج در همه ی عرصه های فرهنگی و اجتماعی حتی در حوادث غیر مترقبه و رخدادهای طبیعی مثل زلزله و سیل که نیاز به کمک عمومی افزایش یافته، پیش از همه ی نهادها در کنار مردم بوده حتی در مورد بیماری کرونا هم بسیج در دفاع از جان و سلامت مردم حتی تا پای جان پیش رفته است.


امیدوار هستیم حاکمیت مسیرهای لازم را برای حضور جدی و فعال بسیج در سطوح مختلف جامعه فراهم کند، نه فقط دولت، بلکه از همه ی حاکمیت انتظار فراهم سازی بسترهای لازم می رود تا بسیج بتواند ابعاد مختلف توانمندی خود را به نمایش بگذارد.


بنیاد رند یک بنیاد خصوصی در آمریکاست که در ۱۴ ماه می ۱۹۴۸ به دست نیروی هوایی آمریکا تاسیس شد. این بنیاد که بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم ایجاد شد به عنوان یک سازمان غیردولتی با هدف تصمیم سازی و تجزیه و تحلیل در امور سیاست تسلیحات و سیاست گذاری های عمومی و امنیت ملی و بین المللی روی کار آمد. از آن زمان حاکمیت آمریکا بنیاد رند را برای رسیدن به اهداف خود به شدت حمایت کرده است، این مدل، نمونه خوبی برای مسوولین جمهوری اسلامی ایران است تا همانند بنیاد رند بستر های لازم را برای افزایش جایگاه مردمی بسیج در جامعه آماده کنند.


تفاوت بسیج ایران با نیروهای بنیاد رند آمریکا، اخلاص در عمل است. بنیاد رند با حمایت حاکمیت آمریکا اینک یکی از اندیشکده های معتبر علمی و فلسفی در آمریکا به شمار می رود که به دنبال بسط و توسعه راه حل ها و به کارگیری ابزارهای نوین برای مساعدت در سیاستگذاری عمومی و امنیت ملی و بین المللی است. منظور از روش های تحقیقاتی به کارگیری روش های تحقق عملیاتی در حوزه مدیریتی پروژه های صنایع دفاعی و همچنین منظور از روش های پژوهشی به کارگیری روش های مختلف در سطوح پایه های تئوریک برای تعریف مفاهیم به همراه تکنیک های آمار و اطلاعات و آنالیز پدیده های سیاستگذاری است در حالی که این بنیاد در ابتدا دارای قدرت نظامی بود. به هر حال بسیج نیازمند حمایت ها و چنین پشتیبانی هایی است تا بر پایه معنویت و اخلاص و توانایی علمی و همراهی حاکمیت بتواند در کشور دگرگونی قابل توجهی ایجاد کند.


بسیج به جذب و هدایت نیروهای کارآمد و ارائه آموزش های علمی و معنوی و خود سازی توانسته چالش های پیش روی کشور را باز و هر کجا گره ای در کار کشور افتاده گره گشایی کند.


شهید والا مقام شهید کاظمی گفته بود که ما اخلاص داریم، نیرویی که سربازان دشمن مثل آمریکایی ها ندارند. حضرت زهرا سلام الله علیها نیز در این باره می فرمایند: اگر انسان اخلاص داشته باشد و کارهایش را به خاطر خدا انجام دهد خداوند به آنها عقل دومی عطا می فرماید. این تعابیر زیبا از اخلاص نشان می دهد بسیج به دست خدا هدایت شده، لذا اگر از پتانسیل‌ نیروهای زبده ی بسیج که اتفاقا با مشکلات بزرگ شده اند حمایت ویژه ای صورت بگیرد، بسیج دستاوردهای خوبی برای کشور به ارمغان می آورد، لذا از مسیر حمایت مادی و معنوی بسیج می شود دریچه های شکوفایی را روز‌به‌روز بر روی بخش های مختلف کشور گشود.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار