هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

گزینه احتمالی بایدن برای ریاست «سیا»

گزینه احتمالی بایدن برای ریاست «سیا» یک منبع مطلع مدعی است نامزد حزب دموکرات و پیروز احتمالی انتخابات آمریکا، مشاور امنیت ملی دولت پیشین این کشور را برای تصدی سمت ریاست «سیا» در نظر دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که هنوز نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از سوی سازمان خدمات عمومی این کشور تایید نشده، «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات و پیروز این انتخابات از نظر رسانه‌های آمریکایی، در حال چیدن مهره‌های کابینه خود است.

 

خبرگزاری «رویترز» بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) به نقل از یک منبع مطلع نوشت که بایدن، «توماس دانیلون» مشاور امنیت ملی پیشین دولت «باراک اوباما» را برای ریاست آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در نظر دارد.

 

بر این اساس، انتخاب ریاست سیا یکی از چالشی‌‌ترین انتخاب‌های دولت احتمالی بایدن است زیرا «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا، به مدت چهار سال این سازمان را متهم کرد که بخشی از «دولت پنهان» برای تضعیف کردن اوست.

 

به نوشته رویترز، بایدن که احتمالا در تاریخ بیستم ژانویه ۲۰۲۱ وارد دفتر ریاست‌جمهوری می‌شود، همچنین «مایکل مورِل» را که در زمان دولت اوباما دو بار عهده‌دار منصب معاونت و سرپرستی سیا بود، برای تصدی پست ریاست این آژانس امنیتی در نظر دارد.

 

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در تاریخ سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان) برگزار شد و علیرغم آنکه رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که بایدن با بیش از ۲۷۰ آراء الکترال، بعنوان رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برگزیده شده است اما ترامپ هنوز شکست در انتخابات را نپذیرفته است و بارها تأکید کرده است که نامزد دموکرات‌ها با تقلب و تخلف انتخاباتی پیروز شده است.

 

پیش از این نیز گفته شده بود بایدن، «میشل فلورنوی» را به عنوان گزینه تصدی سمت ریاست سازمان تروریستی پنتاگون در نظر دارد، کسی که به داشتن مواضع ضد ایرانی معروف است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار