کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

الیوت آبرامز: واشنگتن به مجازات ایران از طریق تحریم ادامه خواهد داد

الیوت آبرامز: واشنگتن به مجازات ایران از طریق تحریم ادامه خواهد داد نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران می‌گوید دولت این کشور تحریم‌های جدیدی را علیه نهادهای مرتبط با برنامه موشکی ایران وضع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر  نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در یک رویداد مجازیِ موسسه بیروت گفت ایالات متحده قصد دارد چهار نهاد روسی و چینی را به دلیل ارتباط ادعایی آن‌ها با برنامه موشکی ایران در فهرست سیاه قرار دهد. 

«الیوت آبرامز» افزود واشنگتن به مجازات ایران از طریق تحریم ادامه خواهد داد و در هفته‌های آینده در دسامبر و ژانویه فشار بیشتری بر ایران وارد خواهد کرد.

وی روز جمعه هم گفته بود که آمریکا قصد دارد در هفته‌های باقی مانده تا پایان دولت ترامپ، تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال کند. 

نماینده آمریکا در امور ایران درباره از دست رفتن آنچه اهرم‌های فشار ترامپ با خروج از برجام خواند، هشدار داده و گفته بود: «اگر شما تلاش کنید که به برجام برگردید و خیلی ساده تمامی اهرم‌های فشار را کنار بگذارید، نتیجه برای آمریکا و تمامی دوستان و شرکا در منطقه و تمامی همسایگان ایران مایه تاسف خواهد بود.»

سخنان وی اشاره به قصد «جو بایدن» برای بازگشت به برجام دارد. آبرامز در همین ارتباط گفت: «دیدگاه ما این است اهرم‌های فشار اینجا وجود دارد و آمریکا باید از آن استفاده کند تا توافق بسیار بهتری از برجام بدست آید.»

دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از این توافق خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد.

تروئیکای اروپا علی‌رغم مخالفت‌های لفظی با خروج آمریکا از برجام به وعده‌های خود برای جبران آثار این خروج عمل  نکردند.

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به بی‌عملی کشورهای اروپایی در ۵ گام طبق مفاد برجام تعهدات خود ذیل این توافق را کاهش داد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار