رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تحریم‌ها مانعی بر سر راه مبارزه ایران با کرونا

تحریم‌ها مانعی بر سر راه مبارزه ایران با کرونا سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تحریم‌ها را مانعی بر سر راه مبارزه ایران با همه گیری کرونا و نماد آشکار جنایت علیه بشریت و تروریسم اقتصادی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز چهارشنبه در نشست فورای آریای شورای امنیت طی سخنانی با بیان اینکه تحریم‌ها، اقتصاد، دسترسی به سیستم‌های مالی و ذخایر خارجی و حتی غذا و دارو را مختل می‌کند، به تحریم‌های آمریکا علیه ایران اشاره و عنوان کرد: ایران بیش از ۴۰ سال تحت تحریم‌های آمریکا بوده است.

 

وی افزود: ایران در حال حاضر با گسترده‌ترین تحریم‌هایی روبرو است که تاکنون بر هیچ کشور دیگری اعمال نشده و این تحریم‌ها به شدت مانع تلاش‌های ما در مبارزه با همه گیری کرونا شده است.

 

تخت روانچی یادآور شد: این ابزار غیرانسانی توسط کشورهایی اعمال می‌شود که خود را بزرگ‌ترین مدافع حقوق بشر معرفی می‌کنند.

 

‏سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: این مجازات‌های غیرقانونی، غیراخلاقی و غیرانسانی نماد آشکاری از جنایت علیه بشریت و تروریسم اقتصادی است.

 

به گفته وی در حالی که ایران دارای منابع مالی کافی در برخی از کشورهاست، ولی این تحریم‌ها مانع استفاده از این منابع در راستای تامین نیازهای بشردوستانه، دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای مبارزه با کرونا و درمان بیماران شده است.

 

این دیپلمات ارشد ایرانی خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای رفع این تحریم‌ها شد.

 

تخت روانچی همچنین در سخنرانی خود در نشست روز چهارشنبه (پنجم آذر) شورای امنیت درباره سوریه هم عنوان کرد: در حالی که مردم سوریه شدیداً تحت فشارهای ناشی از درگیری و گسترش کرونا در این کشور قرار دارند، اعمال تحریم‌های یکجانبه آمریکا باعث افزایش رنج سوری‌ها می‌شود و ما آن را قویاً محکوم می‌کنیم.

 

کاظم غریب آبادی سفیر ‌و نماینده دائم ایران در دفتر سازمان ملل در وین نیز در چهل و هشتمین اجلاس شورای توسعه صنعتی یونیدو و سازمان توسعه صنعتی ملل متحد که به طریق مجازی برگزار شد، از تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی و پیامدهای آن بر اقدامات کشورهای در حال توسعه در مقابله با همه گیری کرونا انتقاد کرد. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار