دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترکیه:پاریس بخشی از مشکل قره‌باغ است و نه راه‌حل آن

وزیر دفاع ترکیه در واکنش به تصویب قطعنامه‌ای برای جمهوری خواندن قره‌باغ در سنای فرانسه گفت، پاریس بخشی از مشکل قره‌باغ است و نه راه‌حل آن.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه روز پنجشنبه، تصویب قطعنامه‌ای درخصوص «جمهوری» خواندن قره‌باغ در سنای فرانسه را محکوم کرد.

آکار در مصاحبه با خبرگزاری «آناتولی» گفت: «[این قطعنامه] بار دیگر نشان داد که فرانسه بخشی از مشکل در قره‌باغ است نه راه‌حل آن».

مجلس سنای فرانسه روز چهارشنبه با تصویب قطعنامه‌ای از دولت این کشور خواست منطقه مورد مناقشه قره‌باغ کوهستانی را به عنوان یک جمهوری مستقل به رسمیت بشناسد .

این در حالی است که هیچ کشوری منطقه قره‌باغ کوهستانی را که از چند دهه قبل میان جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان مورد مناقشه بوده به عنوان جمهوری مستقل به رسمیت نشناخته است.

حلوصی آکار درخصوص توافقی برای واگذاری امنیت فرودگاهی در افغانستان به شرکتی اماراتی گفت: «به تصمیم افغانستان به‌عنوان کشوری مستقل احترام می‌گذاریم اما این توافق باید از لحاظ حقوقی و عملیاتی مورد بازبینی قرار گیرد».

وزیر دفاع ترکیه درخصوص بازرسی یکی از کشتی‌های این کشور در دریای مدیترانه از سوی نیروی دریایی آلمان گفت:‌ «بازرسی کشتی‌های ترکیه از سوی کشورهای غربی کاری غیرقانونی است و به همین خاطر آن‌ها تلاش می‌کنند دیگران را سرزنش کنند».

به‌دنبال تقابل کشتی جنگی آلمان با یک کشتی باری ترکیه مشکوک به حمل سلاح به مقصد لیبی، ترکیه روز دوشنبه اعلام کرد که مانع تفحص کامل از سوی نیروهای آلمانی شده است.

وزارت دفاع آلمان اعلام کرده که نیروهای مستقر در ناوچه هامبورگ آلمان که در قالب ماموریت محوله ازسوی اتحادیه اروپا (آیرینی) به کشتی «روزالین» مشکوک شده و سپس خواستار تفحص این کشتی می‌شوند، اما با ممانعت خدمه کشی ترکیه ای و اعتراض آنها مواجه شده و مجبور به ترک این کشتی ‌شدند.

«آنه‌گرت کرامپ کارن‌باوئر» وزیر دفاع آلمان روز چهارشنبه دراین‌باره گفت: «این مسئله بسیار مهم است که به طور شفاف بگوییم اقدام سربازان بوندسور (ارتش آلمان) کاملاً صحیح بود. آن‌ها کاری را انجام دادند که در چارچوب مأموریت اروپایی "ایرینی" از آن‌ها خواسته شده است»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر