تعطیلات هفته آینده ادارات شامل کدام کارکنان می شود؟-راهبرد معاصر

تعطیلات هفته آینده ادارات شامل کدام کارکنان می شود؟

معاون رئیس جمهوری عنوان کرد: دولت، این بخشنامه را ابلاغ کرده و شامل همه کارکنان دولت اعم از رسمی و قراردادی و پیمانی و همچنین شامل قرارداد دستگاه با شرکت‌ها می‌شود و کاهش نیرو باید در تمام عرصه‌ها انجام شود و فرقی بین کارکنان شاغل ادارات نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 27
کد خبر: ۶۸۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمشید انصاری با حضور در بخش گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما اظهار کرد: هفته آینده ادارات، تعطیل هستند مگر آن‌که حضور آن کسانی که به تشخیص مقامات حضور آنان ضروری باشد و این در جلسه دیروز دولت رئیس جمهوری ابلاغ شد.

 

وی ادامه داد: از همه می‌خواهم این دستور را به صورت جدی عملی کنند و از مردم می‌خواهم کارهای اداری خود را دو هفته به تعویق بیاندازند تا زنجیره شیوع قطع شود. مثلاً در شهرداری یک بخش، خدمات شهری ارائه می‌کند و بخشی دیگر، مجوزها را صادر می‌کند و کسانی که سر کار حضور دارند از بخش ارائه خدمات شهری هستند. لذا قسمت‌های اداری غیرضروری نیازی به حضور ندارند.

 

معاون رئیس جمهوری عنوان کرد: دولت، این بخشنامه را ابلاغ کرده و شامل همه کارکنان دولت اعم از رسمی و قراردادی و پیمانی و همچنین شامل قرارداد دستگاه با شرکت‌ها می‌شود و کاهش نیرو باید در تمام عرصه‌ها انجام شود و فرقی بین کارکنان شاغل ادارات نیست.

 

انصاری توضیح داد: باید تردد را در سطح شهر کم کرده و ادارات را سبک کنیم و فرقی نمی‌کند نیروی شرکتی یا قرادادی یا رسمی باشد. از روزی که این بیماری در کشور شیوع پیدا کرد برنامه‌های مختلفی را برای مراقبت از کارکنان دولت تدوین و ابلاغ کردیم و ۱۲ اسفند نخستین بخشنامه ما ابلاغ شد و باید و نباید نحوه حضور را اعلام کردیم و در اکثر دستگاه‌های عمومی، آزمایش‌های لازم تست‌های کرونا انجام شد. ضمن آن‌که کارکنان دولت از سیستم بیمه‌ای خوبی برخوردارند و برای آنان جای نگرانی نیست.

 

وی گفت: کسانی که مبتلا شوند، همه هزینه‌ها پرداخت می‌شود و کارکنان نگرانی‌های اصناف را ندارند. آنان حقوق و مزایای خود را دارند. اصرار مدیران برای حضور کارکنان استثناست. وقتی بخشنامه‌ای صادر می‌شود باید اجرا شود و مدیران باید با حداقل نیرو کار را پیش ببرند.

 

همچنین حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز اظهار کرد: هر هفته لیست شهرهای قرمز و زرد و نارجی اعلام و محدودیت‌ها اعمال می‌شود. این طرح به طور جامع و هوشمند دیده شده و هر زمان وضع شهرها تغییر کند، محدودیت‌ها نیز تغییر می‌کند.

 

در ادامه این برنامه معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا نیز اظهار کرد: بر اساس دستور العمل این شرایط، مشخص شده است که خودروهای غیر بومی ممنوعیت تردد دارند و استثناها را دیدیم و اگر راننده بومی اسنادی نشان دهد، مثل سند وسیله نقلیه یا محل سکونت یا هر مدرکی، پلیس وی را جریمه نمی‌کند.

 

سرهنگ عین الله جهانی ادامه داد: اگر کسانی با دوربین جریمه شده باشند، می‌توانند با ارائه مدارک مثبته و در صورت اثبات اسناد، اعتراض‌شان رسیدگی و جریمه حذف می‌شود.

 

معاون اجتماعی پلیس راهور توضیح داد: ۶۰ درصد مراجعان مراکز شماره گذاری با وکالت فروشنده به خریدار وارد می‌شوند و حدود ۲۰ هزار نفر مراجعه می‌کنند و این در حالی است که این روزها مراکز تعطیل است. مقرر شده اگر اعتبار وکالت منقضی بشود، همان مدت به مدت وکالت آنان اضافه می‌شود. پلیس به هیچ وجه با خرید وکالتی مشکل ندارد اما کسانی که وکالت دارند می‌توانند بعد از تعطیلات، الزاماً نوبت اینترنتی گرفته و سپس مراجعه کنند.

 

سرهنگ جهانی عنوان کرد: اخیراً در فضای مجازی اعلام کردند از ۲۱ تا ۴ صبح بیمه خسارت نمی‌دهد؛ در صورتی که پلیس در محل حاضر شده و شرکت‌های بیمه مسوولیت خود را دارند و از تعهد آنان خارج نیست. اگر تصادفی رخ داد هم راهنمایی و رانندگی و هم بیمه در خدمت آنان هستند.

 

در ادامه این برنامه مجتبی صفایی نایب رئیس اتاق اصناف نیز توضیح داد: همکاری و ایثار تمام کسبه کشور در اجرای پروتکل‌های وزارت بهداشت مثبت است و در اکثر شهرها بازارها عموماً تعطیل است و کمبود کالا هم نداشتیم و اصناف در حد اعلا کمک کردند.

 

وی درباره کرکره‌های نیمه باز برخی مغازه‌ها عنوان کرد: در سراسر کشور گشت‌های مختلف با حضور نمایندگان دادستان در حال انجام وطیفه هستند و هر واحد صنفی که باید تعطیل باشد و تمرد کند، با آنان برخورد می‌کنیم.

 

نایب رئیس اتاق اصناف تاکید کرد: شیرینی فروشی‌ها و آجیل فروشی‌ها جز گروه ۲ هستند و حق فعالیت ندارند و مردم می‌توانند از طریق شماره تلفن ۱۲۴ به وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.

 

صفایی ادامه داد: پروتکل‌ها برای کاهش بیماری است اما این همکاری‌ها با بسته تشویقی همراه نیست. می‌گوییم دو هفته صنوف تعطیل شوند اما باید برای تأخیر در پرداخت مالیات و... شرایطی را فراهم کنیم. باید منطبق با همراهی اصناف، بسته تشویقی داشته باشیم. ۲۳ درصد از سهم کارفرما گرفته می‌شود اما صنف تعطیل است و مالیات و مسائل دیگر پرداخت می‌شود اما اصناف تعطیل هستند./ دنیای اقتصاد

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار